"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Elektrokinezi egzersizlerine başladığımdan beri sağlığım kötüleşti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Parpsikolog

Kayıtlı Üye
Başladığım ilk günden sonra hayatım tamamen değişti. Sağlığımda bozulmalar oldu. Örnek olarak sürekli yorgunum, uykum var ve her tarafım karıncalanıyor. Gece uykuya dalmam uzun sürüyor ama. Sanki hayattan koptum, çok çabuk terliyorum. Biraz içime kapandım. Var mı benim gibi olan? Neden böyle oldu? Nasıl düzelebilir bu sorunlar?

telekinezi psiball vb. çalışmaları denemeye başladığımdan beri bende böyleyim. depresyonda gibi... inşallah çaresini buluruz :)

Enerjiyle yeni tanıştığınız için bedeniniz uyum sağlamaya çalışıyordur. Ayrıca başka sebepler de olabilir, hemen kinezi çalışmalarına bağlamayın. Ancak kendinizi çok zorluyorsanız, topraklanma yapın. Toprağa çıplak ayakla basın, tuzlu suyla vücudunuzu ovun ve durulayın. Yaşlı ağaçlara sarılın ve ondan enerji talep edin, sonra teşekkür etmeyi unutmayın. Kinezi çalışmalarının zararı yoktur, başlangıçta baş ağrısı yapabilir ancak zamanla geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri