Elektrokinesis (Lambalara etki)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Psikite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Psikite

Kayıtlı Üye
Pyrokinezi İle uğraşmadan Önce Elektrokinezi ile uğraşırdım bu teknik de kendim deneyim sonuç alabildiğim bir tekniktir. Umarım başarılı olursunuz.

TEKNİK;

Elektrokinezi ye ilk başlayanlara tavsiyem kullanıcakları ampul ilk okulda yaptığımız o küçük ampul devrelerindekilerden olmalı.Yani o devreyi tekrar kurup
ampuller üstünde çalışmanız daha iyi ve ilk başlayanlar için daha kolay olabilir.

Devreyi kurduk ve odaklanıyoruz. Sağ elimizin avuç içini ampule doğru tutuyoruz. Sanki Avuç içimizde daha güçlü bir elektrik var ve ampuldeki elektriğe hükmediyormuş gibi düşünüyoruz. Ampüle ve avuç içimizdeki elektriğe iyice konsantre oluyoruz. Ampul ışığının Yavaş yavaş voltajı düşüyor Sanki elimizdeki elektrik ampulün enerjisini bloke ediyor. Ampulün yenik düşüp söndüğünü ve gidip geldiğini düşünüyoruz. Ampule gelen elektrik artık kaynağından geri gidiyor ve ampule uğramıyor bunu düşünüyoruz. Bunu düşünürken ampulün ışığı gidip gelmeye başlıcaktır. Başarı süresi 2 haftadır. Sonrasında gece lambası yada büyük lambalarla devam edebilirsiniz seçim sizin. Ampulün içindeki telleride düşünün enerji kaynağı ve kontrol noktası olarak en iyi yerlerdir.

Alıntı değil kendi tekniğimdir. Başarılar.

Telekinezi ile uğraşıyorum. Fakat hepsini denemiştim. Elektrokinezi, pyrokinezi vs. dolaylı yoldan hepsi aynı yere çıkıyor. Düşün düşün düşün :) Meditasyon yaptıktan sonra bilgisayara oturuyorum. Duygu değişimi yaşadığım zaman odamdaki ampul kararıyor, ışığı azalıyor, yanıp sönüyor. Bazen sinir bozucu bir durum :) Geçen gün ailecek televizyon izlerken birden kanal değişti. Ve kumanda herkese çok uzaktı. Etkisi olabileceğini düşündüm. Faydalı bilgiler bende benzer teknikler kullanmıştım. Teşekkürler.

Sevgiyle Kalın

Telekinezi madde kontrolünün içine girdiği için telekinezi ile de elektriksel bazı aletlere etki edilebilir tabi (ampul televizyon kumandası vs.) Size katılıyorum elektrokinezide de pyrokinezide de telekinezi de de aynı düşün imaje et enerji kullanma vardır. Telekinezi yapan biri de bu tekniği kullanabilir yani :)

bunu yapanları gördükçe heyecanlanıyorum bende yapmak istiyorum ama yapamayınca heyecanım gidiyor hevesin kaçıyor .. böyle özel güçlerimizile hayatımızı yaşadığımızı düşünsenize ..

bunu yapanları gördükçe heyecanlanıyorum bende yapmak istiyorum ama yapamayınca heyecanım gidiyor hevesin kaçıyor .. böyle özel güçlerimizile hayatımızı yaşadığımızı düşünsenize ..

Hevesiniz kaçmamalı. Yeteri kadar inanmıyorsunuz demektir. Ve pes etmemelisiniz. İnançla çalıştığınız zaman illaki bir gün sonuç alırsınız.

Sevgiyle Kalın :)

Disiplinli ve yeteri kadar çalışmayla başarı elde edebilirsin. İnandığın sürece kolay ve eğlenceli olur :D heleki usta olup kullandığın zaman hayat mükemmel hale gelebilir. :)

ben geceleri uyurken odanın lambasına bakıyorum tavanda asılı olan bu lamba da olur mu o küçük ampüllerden bulamam bulsam da sürekli yanımda taşıyamam .. yine de olurmu tavan ampülü ?

ben geceleri uyurken odanın lambasına bakıyorum tavanda asılı olan bu lamba da olur mu o küçük ampüllerden bulamam bulsam da sürekli yanımda taşıyamam .. yine de olurmu tavan ampülü ?
Tabikide tavan ampülüde olur fakat başarı süresi biraz daha uzar yani işiniz biraz daha güçleşir. küçük ampul devreleri hazır kırtasiyelerde satılıyor oradan satın alabilirsiniz.

Telekinezi ile uzun zamandır ilgileniyorum. Elektrokinezi alanı en zor olanı bence hiç başaramadım o ampulün enerjisini kesmeyi.

Telekinezi ile uzun zamandır ilgileniyorum. Elektrokinezi alanı en zor olanı bence hiç başaramadım o ampulün enerjisini kesmeyi.

Uzun zamandır telekinezi ile ilgileniyorsanız, enerjinizi kontrol edebiliyorsunuz demektir. Farkında olmadan elektrikli aletlere etki ediyor olabilirsiniz. Bir gün farkında olmadan yaptığınız bir şey gözünüze çarpabilir. :)

Sevgiyle Kalın

Sana nasıl teşekkür etsem az, dediğin gibi büyük bir sabırla egzersizleri yaptım. Işıkları patlatabiliyorum artık. Çok teşekkürler :)

Bilmem ben bu işi kumanda devreleri ile gayet rahat bir şekilde yapıyorum hemde birkaç elektronik parçayla..Hiç zihnimi yormadan..

Bakın arkadaşlar telekinezi yapabilen biri aynı zamanda elektrikli maddeler hükmedemez... Elektrik taşıyan ya da var olan maddelere hükmedebilmek için düşünmekten fazlası gerekiyor. Sahip olduğunuz enerjiyi vücudunuzda elektriğe dönüştürmelisiniz. Elektriğe dönüşen bu enerji belli bir süreden sonra maddelere etki yapabilecek kadar büyük bir hal alırsa o zaman elektriğe bakarak bile hükmedebilirsiniz önemli olan vücudunuzdaki sinir hücrelerinin ürettiği elektriği (statik) elektriği maddelere etki yapabilecek bir hale getirmek. Benim vücudum doğuştan elektrik üretiyor çünkü benim sinir hücrelerim bir insanın kinden daha fazla çalışıyor ve kanımdaki adrenalin inanılmaz derecede fazla hücre üretiyor buda sürekli olarak enerji almamı ve üretmemi sağlıyor. Bu nedenle insanlar inanmasa da özel yetenekli insanlar, çocuklar var.

Bakın arkadaşlar telekinezi yapabilen biri aynı zamanda elektrikli maddeler hükmedemez... Elektrik taşıyan ya da var olan maddelere hükmedebilmek için düşünmekten fazlası gerekiyor. Sahip olduğunuz enerjiyi vücudunuzda elektriğe dönüştürmelisiniz. Elektriğe dönüşen bu enerji belli bir süreden sonra maddelere etki yapabilecek kadar büyük bir hal alırsa o zaman elektriğe bakarak bile hükmedebilirsiniz önemli olan vücudunuzdaki sinir hücrelerinin ürettiği elektriği (statik) elektriği maddelere etki yapabilecek bir hale getirmek. Benim vücudum doğuştan elektrik üretiyor çünkü benim sinir hücrelerim bir insanın kinden daha fazla çalışıyor ve kanımdaki adrenalin inanılmaz derecede fazla hücre üretiyor buda sürekli olarak enerji almamı ve üretmemi sağlıyor. Bu nedenle insanlar inanmasa da özel yetenekli insanlar, çocuklar var.

Haklısın ama şu da var. Telekinezi enerjisi ile ampuldeki elektriği bir süreliğine kesintiye uğratabilir veya elektrik enerjisine enerji yükleyip ampulü de patlatabilirsin. Yani çok yönlü düşünmek gerek. Aynı zamanda telekinezide ilerleyenlerin ister istemez elektronik aletlere etki ettiklerinede şahidim. Bizzat kendim de yaşadım.Çalışma sırasında ampullerde gidip gelme veya meditasyon sırasında yoğun enerji sonucu mahalledeki elektriklerin kesilmesi.Hepsi gerçek olaylar.

Geri