"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Elektrik doluyum nasıl boşaltabilirim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guys

Kayıtlı Üye
Merhaba bu birkaç günden beri kıyafetlerimin içinden sanki vücuduma bir şey batıyormuş sonra gidiyormuş gibi bir şeyler farkettim ve bu sabah saçlarımı taramamla tarakla saçlarımdan çat çut gelen sesleri duydum resmen elektrik çarpıyor gibi.Tarağı vücuduma yaklaştırdığımda ise elektriği çok net bir şekilde hissedebiliyorum.Elektriği vücudumdan nasıl atabilirim? Elektrik enerjim ile neler yapabilirim?

Not:Bir hafta önce teyzemin elinin üstüne elimi koydum ve elektriğini hissettim resmen ellerimde dolaşıyordu. Bunuda söylemek istedim.

Teşekkürler.

topraklanma yapmıyor musunuz? burada pekçok sayfada ben bile birkaç defa rastladım bu konuya.

tuzlu su ile banyo yapmalısınız, ve giysileriniz büyük oranda sentetik olabilir, doğal malzemeli giysilere geçin (olabildiğince tabi)
gün içerisinde en az bir defa giysi değiştirin, aynı giysiler içinde gün boyu vücudunuz statik elektrik üretir durur.
bizler elektrik ile çalışıyoruz malum, içimizdeki enerji, yaşam kaynağımız bir çeşit elektrik.

ve zihinsel topraklanma yapın.
bu ise ayaklarınız yalınayak yere basar durumda iken, ellerinizi açık şekilde yere döndüreceksiniz,
ve burundan derin ve yavaş nefesler alıp verirken, hayalinizden vücudunuzdaki tüm olumsuz enerjilerin yere toprağa aktığını imgeleyeceksiniz.
hatta olumlama cümleleri kurun kendinize, yaşam bağınızı güçlendirin,temizleyin ve arındırın ruhunuzu.

nOT: bunlar benim kendim uyguladığım ve sadece okuduklarımdan öğrendiğim derleme bilgiler. zararsız olduklarını düşünerek yazmaktayım. profesyonel yardım alabilene kadar bir bakış açısı edinebilmenizi umdum o sebeple konuya iştirak ettim)

Şifalanmanızı dilerim.

Banyoda bir kapta kaya veya deniz tuzu bulundurun, ayrıca küçük bir kap. Banyoya girerken bu kaba bir avuç kadar tuzu koyun(biraz sirke de katabilirsiniz) duşun dışında kalsın. Yıkanmanız bittikten sonra bu kabın içine eritmek için biraz ılık su koyun. Sonra bir elinizle azar azar alarak tüm bedeninizi bununla ovun. Geriye kalanını mutlaka başınızdan aşağıya dökün. Sonrasında durulanırsınız. Ancak önemli bir nokta! Mutlaka bu karışımı bedeninize sürmeden önce " bu tuzlu su karışımı sayesinde bedenimde birikmiş olan tüm negatiflikler, fazla enerji yok oluyor" ve bir yandan yapmaya başlayın. Su negatifi temizler ama havaya karışır ve tekrar size bulaşır, ancak tuz negatifi yakar. Enerji ile çalışanlar tuzlu suyu çok kullanır, bileklere kadar tuzla kolları ovmak da faydalıdır. Ancak tüm bedeninizi yukarıda bahsettiğim şekilde ovmanız daha iyi sonuç verir.

Üyemizin bahsettiği yöntemler de doğrudur. Ayrıca ayaklarınız çıplak bir şekilde toprağa basın, ellerinizin avuç içlerini de toprağa değdirin. Ama yine niyetinizi sessizce söylemeyi unutmayın. Ellerinizin avuç içlerinden ve ayak tabanlarından vücudunuzda birikmiş tüm fazla enerjinin toprağa gittiğini düşünün veya hayal edin ve aynı zamanda söyleyin.

Çeşitli kinezi teknikleri psişik yetenekler bölümünde mevcuttur, yeni başlayacağınız için psi wheel tekniğini öneririm. Linki aşağıda veriyorum.

http://www.gizlimabet.com/threads/14461-Psi-Wheel-Teknikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri