Selâmun Aleyküm. Bilenleriniz den ricam Allah'ın El Vedûd Esma'sı ile birisini kendimize bağlayabilirmiyiz ? Konuya benzer konu var ama çok dağınık herkes farklı bir şey söylemiş. Bilenlerden ricâmdır...
ben de birşey sormak istiyorum bir yerde okumuştum öncelikle hatırlayamadığımdan kaynak veremeyeceğim bu konu da özür diliyorum okuduğum 2 rekaat namaz kılıp seccadeden kalkmadan önce kuranı kerimden rahman suresi okunuyor sure bitiminde seccadeye kapanıp dua ediliyor tekrar allah rızası için iki rekaat namaz kılınıp bu sefer de kuranı kerimden muhammed suresi okunuyor sure bitince tekrar secdeye kapanıp allah rızası için istediğini söylüyor seccadeden kalkmadan ya vedud ya mukaddim esmalarını (beraber )1000 defa tespih ediyorsun benim sorum ya vedud ya mukaddim esmalarının aynı anda çekilmesi celbe tesir eder mi? doğru yere yazdım mı onuda bilmiyorum yanlışsa site yönetiminden tekrar özür dilerim ...
ALLAHÜMME YA VEDUD nasıl dil bağlamada kullanılıyor....teşekkür ederim saygılar
Selâmun Aleyküm. Bilenleriniz den ricam Allah'ın El Vedûd Esma'sı ile birisini kendimize bağlayabilirmiyiz ? Konuya benzer konu var ama çok dağınık herkes farklı bir şey söylemiş. Bilenlerden ricâmdır...
Nasıl yapacağım peki ikili ilişkilerde...