"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

El almış birinden öğüt??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

düşünen ve inanan

Kayıtlı Üye
dostlar önceki konumda bilirsiniz pek de iyi günler yaşamayan kötü bir gidişattaydım ki hala öyle.. yakın zamanda ummadığım bir yerde biriyle tanıştım(sanırsam ruh halimi dışarı belirgin bir şekilde yansıtıyorum ki bu vesileyle tanıştık) neden bu durumda oldugumu neler yapmam gerektiğini yaşınca öğütler öneriler verdi.. İşin garip tarafı el aldığını da ifade etti.(bulundugumuz ortam aslında bunu bana söylemesi ve bu kadar samimi olması tehlikeli olduğu halde) ...sohbeti önerileri gerçelten çok güzel saygıderğer bir kişi ki enerjisini iyi enpoze ediyor .. Bilgi istedim neye mensup nedir vs diye belirtmedi. Tek söylediği şey ''ara'.. Sorum şu ki ileride her şeyin düzeleceğini söylüyor kesin bir dille benim adıma ve aramam gerektiğini belirtiyor. Sandığım kadarıyla islamda aramayı vurguluyor belki de başka bir şeyi .. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri