Ama mevzu aşkı çekmek eğil @Rhea bazen bazısı cidden hak ediyor şeytan şunları ayır rahatla diyorÖlüsü dirisi bitti evlisi kaldı
Evli çifti ayırmak için büyü yapacağınıza kısmet açmak doğru kişinin size gelmesi için çalışmalar yapabilirsiniz. Burda aşkı çekmek için de konular var.
İnanırım çok iyi yaşadığım zamanlar oldu o duyguları. Bence en iyi, en güzel medyum insanın kendisiİnanın yaşatılanlar o kadar ağır ki herkesi kendi çukurunda siz boğmak istiyorsunuz. Ne güzel eskiden ne hocalar ne medyumlar vardı işin Ehl-i olan şimdi olmaması en büyük eksi belki de
Yok ben kendi yetilerime o kadar güvenemem yine de yapabilecekleri mi yapabilirim ama işin Ehl-i birisinin elinden yapmayla benim ki arasında illa ki farklılıklar oluşacaktırİnanırım çok iyi yaşadığım zamanlar oldu o duyguları. Bence en iyi, en güzel medyum insanın kendisio yapabiliyorsa ben neden yapmayım demi ama
)
Yol gösteren olursa eminim yaparsınız.Yok ben kendi yetilerime o kadar güvenemem yine de yapabilecekleri mi yapabilirim ama işin Ehl-i birisinin elinden yapmayla benim ki arasında illa ki farklılıklar oluşacaktır
Bu hafta bir yakınım vasıtası ile bir kişi iletişime geçtim kendisini internette araştırdım bulamadım bir bilgi telefon vs oturduk durumları anlattım bakalım hayırlı olur inşallahYol gösteren olursa eminim yaparsınız.