Ekmek Büyüsü Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dembele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dembele

Kayıtlı Üye
İyi formlar herkese. Ekmek büyüsü hakkında bilgi sahibi olan kişiler bilgilerini paylaşabilirler mi ? Genelde evli çiftlerin boşanması için yapılan bir büyü ama fazla bir bilgi yok elimde bilgilerinizi paylaşırsanız çok müteşekkir olurum

Ölüsü dirisi bitti evlisi kaldı 😊
Evli çifti ayırmak için büyü yapacağınıza kısmet açmak doğru kişinin size gelmesi için çalışmalar yapabilirsiniz. Burda aşkı çekmek için de konular var.

Yanlış anlaşılmak istemem konu evli birisi değil ayırma büyüsü esasen ama sürekli evlilere yönelik bir vurgu yapıldığından dolayı bu şekilde yazmak durumunda kaldım

Ölüsü dirisi bitti evlisi kaldı 😊
Evli çifti ayırmak için büyü yapacağınıza kısmet açmak doğru kişinin size gelmesi için çalışmalar yapabilirsiniz. Burda aşkı çekmek için de konular var.
Ama mevzu aşkı çekmek eğil @Rhea bazen bazısı cidden hak ediyor şeytan şunları ayır rahatla diyor:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Sonra diğer Şeytan bırak herkes uğraşsın dursun 💩💩'lu böcü gibi diyorsun.Ayırmanın hem vebalini alırken hemde ömür boyu belki onları rahatlatmış olacaksın onların yapamadığı işi yapmakla.O yüzden ''herkes kendi çukurunda boğulsun...'' son günlerde ki mottom...

İnanın yaşatılanlar o kadar ağır ki herkesi kendi çukurunda siz boğmak istiyorsunuz. Ne güzel eskiden ne hocalar ne medyumlar vardı işin Ehl-i olan şimdi olmaması en büyük eksi belki de

İnanın yaşatılanlar o kadar ağır ki herkesi kendi çukurunda siz boğmak istiyorsunuz. Ne güzel eskiden ne hocalar ne medyumlar vardı işin Ehl-i olan şimdi olmaması en büyük eksi belki de
İnanırım çok iyi yaşadığım zamanlar oldu o duyguları. Bence en iyi, en güzel medyum insanın kendisi ;) o yapabiliyorsa ben neden yapmayım demi ama :))

İnanırım çok iyi yaşadığım zamanlar oldu o duyguları. Bence en iyi, en güzel medyum insanın kendisi ;) o yapabiliyorsa ben neden yapmayım demi ama :))
Yok ben kendi yetilerime o kadar güvenemem yine de yapabilecekleri mi yapabilirim ama işin Ehl-i birisinin elinden yapmayla benim ki arasında illa ki farklılıklar oluşacaktır

Geri