"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Efsunlu bakışlar

semyanocibel

Banlı Kullanıcı
Bir parça sabunun üzerine aşağıdaki duayı okuyun ,sonra 7 defa sabunun üzerine üfleyin, yüzünüzü gözünüzü sabunlayın. gözünüz ile kaşınız arasına kırmızı gül yaprağını bastırarak sürün ve birkaç saat beklettikten sonra temizleyin.
Bismillahirrahmanirrahim,
Allahümme ec alil kurane lena fiddünya karinen ve filahireti münisa ve fil kıyameti sefian bi rahmetike ya erhamurrahimin. amin

Bir parça sabunun üzerine aşağıdaki duayı okuyun ,sonra 7 defa sabunun üzerine üfleyin, yüzünüzü gözünüzü sabunlayın. gözünüz ile kaşınız arasına kırmızı gül yaprağını bastırarak sürün ve birkaç saat beklettikten sonra temizleyin.
Bismillahirrahmanirrahim,
Allahümme ec alil kurane lena fiddünya karinen ve filahireti münisa ve fil kıyameti sefian bi rahmetike ya erhamurrahimin. amin

Peki bunun etki süresi kaç gün yada saattir ve bendeki gül biraz solmuş olurmu acaba ?

uygulayan varmı sonuç ne?

merak ettim bu duanın anlamı ne ne sonuç alanlar varmı ne kadar sürüyor aydınlatın lütfen

1.Uygulamaların sonucu kişiden kişiye göre değişebilir.Kimisinde çok etkili olur kimisinde az etkili.Kişinin enerjisi ile alakalıdır bu durum.Kimisinde uygulama başarılı bile olmaz.O yüzden uygulayan var mı sonuç ne gibi sorular gereksiz sorulardır.
Anca uygulayıp öğrenebilirsiniz sonucu . :)

2.Ne kadar süreceği de kişinin enerjisi ile alakalıdır.Enerjisi güçlü ise uzun sürer ama az ise kısa sürer.İnanç ve enerji ile alakalıdır. :)

Umarım anlatabilmişimdir . :)

sevgiyle kalın. :)

@Tai Chi Chuan bu duanın anlamı nedir allah geçtiğine göre şerli bi dua olamaz ama günah felan değildir inşallah
bide sorum şu duanın anlamı ne

ee bu bildiğimiz türkan şoray sendromu... ben belli bir süre türkan şoray'ın filmlerine maruz kalınca böyle bakmaya başlıyorum lakin bende pek durmuyor, herkeste tutmaz bu büyü :p

Duayı bir defa okuyup 7 defa üflemek gibi bir şeyi ilk kez duyuyorum.

Benim bildiğim bir dua bir defa üflenir. Art arda anlamsız geldi.

Yine de siz bilirsiniz.

Kadinlar icin soyleyecegim gul yagini hergun evden cikarken aynanin karsisinda 1 damlasini boynunuzun sag ve sol tarafina sürün. Disari cikinca gorun etkiyi. Cekici gorunmenizi sagliyor

Geri