eccentiric
Kayıtlı Üye
rüyamda dik yokuşu olan bir sokaktan aşağıya doğru arkadaşlarımla iniyorum.o sokokağın sonunda evimize götürüyormuşum onları..evin karşı tarafında ise çok güzel masmavi bir deniz gözüküyor..daha sonra ben soluma baktığımda deniz manzarasının yerinde çöl gibi geniş kumluklardan oluşan bi yer görüyorum.en başta oraya girip yürümeye korkuyorum orada yılanlar vardır gibi bir düşünce geçiyor aklımdan..ama buna rağmen ayak basıp yürümeye başlıyorum çöl de.biyandan da bu çölde kumdan büyük halka şekline benzeyen birçeşit heykeli anımsatan şekiller görüyorum.biraz daha yürüyerek bir tepeye tırmanıyorum ve o tepenin ardına çıktığımda arkasını dönüp oturmuş 3 tane erkek görüyorum.suratlarını görmeden tepeden aşağıya iniyorumve ordan çıkıyorum..sonrasında biyerden geçmeye çalışırken iki kamyonun beni arasına sıkıştırdığını ve acı çektiğimi hatırlıyorum..birde rüyanın biryerinde anneme karşı sürekli bir öfke ile bağırıp çağırıp üzerine haşlak su dökmeye çalışıyorum oda baan aaynı şeyi yapıyor...baya karışık bir rüya eğer yorumlarsanız sevinirim..