"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

E-book ariyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merlinx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merlinx

Kayıtlı Üye
Uzun zamandir foruma uyeyim konu acmayi pek sevmiyorum kalabalik yapiyormusim gibi geldi herzaman sadece yazilanlari okurum yorum dahi yazmam ama bu kez dayanamadim. Kral Arthurun Buyucusunun Gizli 21 Dersi isimlii kitabin e book halini ariyorum birturlu bulamadim yok yazarin ismi Douglas Monroe diye yaziliyordu sanirim turkce ebook hali elinde olan arkadaslar lutfen yollarsaniz cok minnettar kalirim
Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama umarim dogrudur simdiden tesekkur ederim hepinize

Codzombi arkadaşımız e-book konusunda yardımcı olur belkide bilgisi vardir bir soralım.

Daha önce araştırdım ben yıllardır arıyorum , bulamadım pdf olarak , piyasada kitap yoktu en son hatırladığım kadarıyla birilerinin paylaşmasını bekliyordum ama paylaşan yok.. Şimdi baktım 18 tl ve 25 tl civarı çok az sayıda sitelerde satılıyor. Elinde bulunan varsa bi zahmet tarayıcıdan ya da telefonla çekip tüm sayfalarını bana gönderirse ben onu pdf haline çevirip site üyelerine sunarım.

Bende kitabi iki yildir ariyorum ama yok ne bir sitede ne de e book olarak bulabildim belki elinde olan vardir diye sansimi denemek istedim sizinde dediginiz gibi eger birinde varsa tarayicidan gecirip atabilirse minnettar olurum. Birde bilginiz vardir sanirim bu kitap benzeri bildiginiz bir kitap veya elinizde ebook hali olan bir kitap var midir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri