"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyu Testi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ori

🌙
Moderator
Arkadaşlar bana harbiden çok ilginç geldi. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz?

[video=youtube;fZV52_O9tsg]http://www.youtube.com/watch?v=fZV52_O9tsg[/video]

Ben de dağ anladım vallahi :D zaten bayanın dudakları birbirine değmediği için yanılgıya uğratıyor..

karıştırarak söylüyor acıkcası ilk söylemini basa alıp tekrar tekrar dinlesemde karıştırıyor bayan :)

Her seferinde farklı şey söylediğini algıladım ama gözlerimi kapaninca Ba sesi duydum. Dudak okumaya çalıştım ama olmadı

Bence tamamen psikolojik,o adam bize,gözlerimizi kapattıktan sonra algılayacağımızın "ga" olduğunu söyleseydi "ga" olarak algılardık.Eğer bahsettiğim gibi değilse de adam çok güzel mesaj vermiş ; 'her gördüğüne inanma'

ba, ba , ba , a, ba, ba , a, a ba..
ama doğru söylüyor cunku sonra kulaktan dudak okumaya yönelince ba değil a dedim , ga yı hiç duymadım ama ba ba a ba ba a gidiyor bence

Çok önceden paylaşmışım ama unutmuşum ne hikmetse.. Gercekten çok ilginç :D

Hiçbir hece için dudak hareketleri tutmadığından gözümü kapatıp dinlemeyi seçtim "ba" dediğini anladım. Dudak hareketlerine göre "Ha" ama verilen seçeneklerde dudak büzme hareketli "ba" ,gıdı hareketli "ga" olunca,gözleri kapatıp dinleme ihtiyacınız oluyor zaten,ya da bende öyle oldu :D

Geri