Kameri
Kayıtlı Üye
4 eylul gecesi sinir patlamasi gecirmemle basladi olay oncesinde yengem rahatsizlandi ve arkasindan hava kapandi ve ruzgar tozu dumana katti hersey bir anda basladi neye ugradigimi sasirdimdiasriya bakmak icin ciktigimda ruzgar daha siddetlendi beni ucurucak kadar siddetlendi ben iceei girince biraz yavasliyor ruzgar ama ben disari cikinca siddeti artiyor yerde ne varaa havaya ucuruyor balkonda olmama ragmen bwni bile ucurucak kadar siddetleniyor bir ara durdurmak niyetiyle disari ciktim ben durdurmayabcalisyikca dahada siddetleniyordu bir turlu durmadi bu arada yengem hamileydi cocugun dusme riski var diyerek hastaneye yatirildi butun bunlar oldukdan sonra size danismak istedim acaba tesadufmu yoksa yaydigim enerjiden dolayimi.not:bu siralar ruzgari kontrol etme calismalari yapiyordum ve ruzgar yokken ruzgar cikarabiliyordum ama o geceki kadar kadar kuvvetli oldugunu hissetmemistim bu arada benden dolayimi oldugunu anlamak icin sokak lambasinin isigini kesmee calistim ve kesildi tekrar yanmasini istedim yandi vunu 3-4 kere tekrarladim ama ruzgari durduramadim bu olay hakkindaki yorumlarini bekliyorum .saygilarimla