"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duvardaki kan damlaları acil yardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Salvation

Kayıtlı Üye
Merhaba, bügün evimizin duvarında sıçratılmış 3-4 damla kan gördük. Eve bizden baska kimsenin girmediğine eminiz.
Evdekilerde uyuyordu ve kan tazeydi, suluydu yani. Akabilicek damlayabilicek hiç bir yer yok. Aklıma hiç bir şey gelmedi bir olağanütü durumlar geliyor.
bu nasıl olabilir?

Öncelikle o şeyin kan olduğuna %100 emin olun.Belki birinizin burnu falan kanamıştır bunlar olağan şeydir.Kuruntularınızdan kurtulmak için bir olay yeri inceleme ekipi çağırabilirsiniz.İşi bilimsel olarak kanıtlamak en iyi aklınıza hiç şüphe kalmaz hem.Şüphe insanı yer bitirir çünkü...

Öncelikle o şeyin kan olduğuna %100 emin olun.Belki birinizin burnu falan kanamıştır bunlar olağan şeydir.Kuruntularınızdan kurtulmak için bir olay yeri inceleme ekipi çağırabilirsiniz.İşi bilimsel olarak kanıtlamak en iyi aklınıza hiç şüphe kalmaz hem.Şüphe insanı yer bitirir çünkü...

Yeri öyle bırakmadık.. annem sirkeyle sildi orayı. kan olduğu bariz belliydi kokusundan görüntüsünden. evdeki herkes emin. ve zaten ayak altında bir yerde değil. ve sabah farketmemize rağmen kurumamış bir şekildeydi. Bu tür olayların üç harflilerle ilgisi olabilir mi? bir gün öncesindede evde inanılmaz kötü bir koku vardı. önce yediğim krakerin peynirinin kokusu diye düşünüp bıraktım. salona gittiğimde kokunun ordan geldiğini farkettim ama koku olmasın rağmen kokuya neden olacak bişey yoktu. annemde aşırı titizdir. her gün temizlik yapar. bu olayda yine salonda oldu.

Her şeyi 3 harflilere vurmamak gerek öyle değilse bile öyle olabilir sonunda.Evde leş olabilir.Kan onun kanı olabilir.Hem de çok pis koku olur evde.Öyle bir yere saklanmıştır ki anne görememiş olabilir.Yada eve kimse yokken hayvan girmiş sonra can havliyle çıkmış olabilir.Çeşke kanı temizlemeydiniz.En azından olayın gerçeğini anlardınız.İçiniz rahatlardı.Size tavsiyem sakın şüpheye kapılmayın.İyi düşünün iyi olsun...

Geçen gün farkettim kolum çizilmiş ama nezaman çizildi nasıl oldu hiç farkına varmadım
bazı arkadaşlara göre üç harfliler gelip beni çizmiş :)
arkadaşın dediği gibi herşeyi üç harflilere bağlamayın illaki sizden dolayı birşeyler olmuştur farkına varmadan
eğer ciddi şüpheleriniz varsa bakım yaptırın bazı şeyler var ki forumdan konu açarak cevabına uğlaşılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri