"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce gücü ile yapılabilecek çalışmalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suayda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suayda

Kayıtlı Üye
birkaç düşünce ile yapılabilen büyü (terim olarak adını bilmiyorum) bilen varsa yazabilr mi lütfen? düşünce gücümü kullanabilyrm ve bunu geliştrmk istyrum yardım edebilck biri varsa ve ulaşırsa sevinirim :) şimdiden teşekkür edrim :)

düşünce gücünü geliştirmek tamamen hayal gücüne bağlı.zaten zihinsel büyü denen bişey yok, büyünün ne anlama geldiğinide biliyosunuzdur tamamına yakına inançtan beslenir.imgelemede en önemli hususlar gerçekten hissedebilme durumu tabi beyin dalglarını düşürerek.kendinizi bi filmde izliyomuş gibi değilde gerçek gözlerinizle bakıyomuş gibi imgeleyebildiğiniz takdirde fazlasıyla gelişme göstericksiniz eminim.en önemli iki husus bu,benim görüşüm beyin dalgaları ve gerçek gözlerle imgeleyebilme.

zihin majileri var arkadaşım forumdada gül meditasyonu adında bir aşk büyüsü olması lazım olması lazım

İlk önce bir konu açarken lütfen bilgi içeren başlıklar yazınız. ": )" diye bir konu başlığı olmaz. Düşünce gücü ile yapılacak uygulamalar diye yazabiliriniz mesela. Lütfen biraz dikkat ediniz.

Zihin majisi vardır.Yanlış bilgiyi düzeltmek isterim.Eğer arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Burda öğrendiğim kadarıyla büyü filmlerdeki gibi elden ateş çıkarma ya da gözle nesneleri oynatma değildir. Bunlar kinezi tarzı şeyler. Maji (büyü) için de evet düşünce gücü gereklidir ancak bu yeterli değildir. Majiye meraklıysan burdaki konuları oku. Kendinden bir şeyler katmaya çalış. Biraz sabırlı olman ve çalışman gerekir. (Şahsen ben bu yıl üniversiteye hazırlandığım için bir arpa boyu yol alamadım.) Eğer istediğin şey bir iki numara öğrenmekse bence hiç vaktini boşa harcama.

zihin majisi diye bişey yoktur düşünce gücü vardır :) bu şekilde değerlendirirsek bütün büyüler zihin majisidir tamamında zihin etkisi çok fazladır.

Söylediğimi başka taraflara çekmeyin lütfen.Bahsettiğim şey SADECE zihin ile yapılandır.Meditasyon şeklinde.Konuyu açan arkadaşımız da bunu sormuş.

ya arkadaşlar biz acemiyiz açıkçası ben öleyim size bilmedim bir olayı yada kelimeyi soruyorum (soruyorlar) siz açıkklamasını yapıosun çok teşekürler ama yine bilmedimiz olay ve kelimelerle açıklıosunuz şuan kendimi bi boşlukta hissediorum:S

Kullanılan terimler bu forumda anlamlarını rahatlıkla bulabileceğiniz şeyler. Bir şeyler öğrenmek için insanların 0dan size anlatmalarını beklemeyin. Eğer herkes yeni gelenlere sürekli temelden anlatsaydı bilgilendirme amaçlı konular boşuna açılmış olurdu. Biri şimdi size bu başlık altında herşeyi anlattı diyelim bir başkası da sizin yaptığınız gibi hiç bir konuyu gözden geçirmeden başka bir konu daha açtı bir başkası başka bir konu daha... Farklı başlıklar altında sürekli aynı şeyler yinelenir dururdu. Zaten bu sitenin amaçlarından da biri de üyelerini araştırmaya sevk etmek. Üzümünü ye bağını sorma demiyor kimse. Anlamadığınız şeylere bakın ordan da anlamadığınız şeyler çıkacaktır. Böyle böyle aslında ne kadar gerekli olduğundan bile haberdar olmadığınız bir sürü şey öğreneceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri