"Durup dururken kaybolan paraların sebebi nedir?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfapollo11

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba değerli mabet sakinleri. Fazlasıyla muzdarip olduğum olaylar tek bir konu üzerinden zincirleme gidiyor. 2 3 ay önce yüzük ve 500 tl civarı param kayboldu. Son bir iki hafta içinde bir 150 bir 400 bir 900e yakın param kayboldu. Bunların sebebi nedir bir fikri bilgisi olan varmı? Çıldırıcam artık lütfen hırsız girmistir kaybetmissinizdir biri almıştır gibi çocukça kelamlar kullanmayın sizden çok rica ediyorum vaktimizi kaybetmeyelim. Hayırlı forumlar.

Paraların neredeydi? Nereden çalınıyor? Yani hep aynı yere mi koyuyorsun. Cepte veya çekmecede. Evde bir yerde ise evden birileri çocuk filan veya eve gidip gelen birileri de alabilir. Bu ince bir konu kimseyi de zan altında bırakmak olmaz. Bir gün bizim gelinin evinde bir mevlüt okundu. Bu kızın yatak odasında makyaj masasının en üst gözünde altın kuran görünümünde bi cevşen vardı. 200tl değerinde o gün kayboldu. Bu gelinin anası bi kaç akrabası şişirme büyüsü mü ne anlamam o işlerden parayı alan rahatsız olacakmış filan. Öyle birşey yapmışlar. Bir iki hafta içinde kız ayakkabısını giyerken içinde birşey farkediyor. 200tl buluyor. Enteresan.

Paraların havaya uçtuğunu düşünmek çocukça olurdu. Birinin çaldığını düşünmekten başka açıklama göremiyorum. Evden biri almıştır. Cevabın çocukça olduğunu düşünüyorsanız, kusura bakmayın başka mantıklı cevap bulamıyorum.

benimde son 1 haftada kimlik, ehliyet ve dün çektirdğim 20 tane foto kayboldu.. çözüm olarak el çantası almakta buldum..

Bu soruyu sormaktaki amacınız " Parayı varlıklar çalmıştır " bir cevap almak ise böyle birşey olacağını sanmıyorum ( parapsikoloji itesinde nbu soruyu sorduğunuz için böyle bir cevap beklediğinizi düşündüm ) Ben varlık olsam insanların cebindeki paralarla değil yer altında gömülü olan veya kayıp hazinelerle uğraşırdım.

Bence kesin bir karara varmadan önce tanıdığınız birilerinin yapabileceğinide göz önünde bulundurun herşey olabilir çünkü. Ama illa varlık diyorsanız bende bu tür şeyler duymuştum, çok düşük bir ihtimal bile olsa uğraşıyor olabilirler. Dediğim gibi kesinliği yok düşük bir ihtimal.

Ya çevrenizdeki biri hırsız, ya bir tür varlık etkileşimi var, ya da hakkınız olmayan yollardan para kazanıyorsunuz ve ne mutlu ki o paralar yok oluyor. Bu
üçü de mümkündür, bilinenin aksine çok fazla da karşılaşılır bu üç durumla.

Cevap veridigniz icin ayri ayri tesekkur ederim. Ama evde çekirdek aileyiz misafir gelen gidende olmaz çalabilecek hiçkimse yok. Cinlerinde para ve eşya gibi eşya maddeleri alma yerinden oynatma yetenekleri var diye biliyorum yani illede yer altında hazine varken niye sizin paranızı alsın demek pek mantıklı bir yaklaşım değil musallat olmuş olamaz mı? Çözümü nedir nasıl bir işlem yapmam gerekir ki bu işin aslını çözebilirim. Paralar ya cepte yada b dolapta çekmecede duruyor ertesi güne yerinde yeller esiyor dün akşam 120 tl vardı ceketimin cebinde bugün baktım 20 tl var 100 tl yok.

Aileniz de bu paraya ihtiyacı olupta, çekinip söyleyemen biri olamaz mı? Yani bir varlığın 120 lira'nın 100 lirasını alıp 20 lirasını bırakabileceği düşüncesi biraz komik geldi bana ama ne olduğunu da bilemeyiz.

Doğruluğundan emin değilim sadece yıllardır duyduğum bir olguyu paylaşmak istiyorum. Varlıkların paraları soğan kabuğu diye duymuştum eskilerden hatta onlarla iletişim kuran biri anlatmış aile büyüklerimden birine. Bu yüzden ilk aklıma gelen bizim kullandığımız paranın onların işine yaramayacağı. Birilerini zan altında bırakmak kadar korkunç bir şey yok. Allah muhafaza fakat yine de siz etrafınızda ki insanları takip edin bir süre. Umarım en kısa sürede sonuçlanır.

Doğruluğundan emin değilim sadece yıllardır duyduğum bir olguyu paylaşmak istiyorum. Varlıkların paraları soğan kabuğu diye duymuştum eskilerden hatta onlarla iletişim kuran biri anlatmış aile büyüklerimden birine. Bu yüzden ilk aklıma gelen bizim kullandığımız paranın onların işine yaramayacağı. Birilerini zan altında bırakmak kadar korkunç bir şey yok. Allah muhafaza fakat yine de siz etrafınızda ki insanları takip edin bir süre. Umarım en kısa sürede sonuçlanır.

Bende arkadaşa katılıyorum.Siz bu tarz yani cindir,şeytandır.Araştırıyorsan bu ara beyninizin size oynadığı küçük oyunlar olabilir bunlar.Çünkü bende gençken bir keresinde tutturdum.Bana musallat oldular diye mesela arkadaşlarım bir gece ışık tutmuştu odama.Bende hakkatten gördüm falan zannetmiştim :D.Yani eğer ki bu ara bir eğiliminiz varsa beyniniz sizinle oyun oynuyor olabilir.Bir kaç gün içinde çıkar diye düşünüyorum ben.Hee birde böylesi bir durum olabilir mi olabilir.Fakat milyonda bir diyebilirim size.

Çekirdek ailenizde ergenlik döneminde olan yada genç birey varmı?
Yada paraya ihtiyacı bir sorunu, borcu olup size söyleyemeyen biri olabilirmi?

Durduk yere paranız kayboluyorsa mutlaka bir varlık çalmıştır.Ama insi mi,cinni mi belli olmaz.Yoksa Abanur Ebyaz çalmış olmasın.:D

Periler olabilir mi arkadaşlar ? kendileri şaka yapmayı çok sever. Ama durup dururken iletişime geçerler mi bilmiyorum.

Emin olduğum yerlerden bile eşyalarım yok olurken cinler alıyor düşüncesiyle sövmek yerine sakince odanın ışıklarını kapatıp onu yerine bırakmasını rica etmiştim. Akşam aynı yerdeydi. Siz sövüyor musunuz bilmiyorum ama kibar olun, rica edin samimi konuşun bir varlık aldıysa belki bırakır. Biliyorum eminken ortalıktan eşyaların kaybolması oldukça sinir bozucudur, hele de paraysa. Eşyalarınızı müslümansanız salavat çekerek yerine koyun.

Hayır ergenlik çağında biri yok ve ailede parayı alma ihtimali olan kimsede yok. Yetişkiniz yaşı küçük yok. Muslumanim evde kuranda okunuyor namazda kiliniyor ama bu yapılıyor diye cinler musallat olmaz diye bir kaide yok bir sınav olabilir sonuçta Allah istemese hiçbirşey olmaz. Yani cinler eşyada çalabiliyor bunuda gidip kullanmıyor sonuçta bir musallat sonucu bunu yapıyor ihtiyacı olduğu için değil. Neyse konu çok uzuyor yinede hepinize çok teşekkür ederim bir hocaya başvurucam en kısa zamanda. :)

Ben şu perileri bayağı merak ediyorum,evde bazı eşyalarım sürekli yer değiştiriyor misal pc başındayım gzlüğü pc min yanına koyuyorum sonra bulamıyorum bakıyorum karşı koltukta,acaba bu benim unutkanlığım veya dalgınlığımmı ? bilemiyorum bu kısmı ama neredeyse yüzlercekes aynı durumla karşılaşınca peri durumundan şüphelenmeye başladım bu arkadaşların derdi nedir bir anlayabilsem.

dalgınlık, unutkanlık ciddi bir rahatsızlıktır. bundan önce emin olsun. eve kamara sistemi takmak artık çok pahalı şeyler değil. takın bakın. evde peri olması korkulacak bir şey değil fakat bir rahatsızlık varsa bu önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri