DreamLucid35
Kayıtlı Üye
Mabet üyeleri merhaba. Kendimden bahsetmek istiyorum; Uzaya merakım çoktur,gözlerim kestane rengi gibi dış taraf biraz daha koyu ancak içe doğru yaklaştıkca açık bir renk,daha önceleri telekinezi denemeleri yaptım ama başarılı olamadım daha doğrusu pes ettim diyelim. Aceleciyim biraz. Durugörü ile ilgili sorularım var. Önsezi deniyor herhalde bu olaya. Olay şu şekilde;Malum Ramazan ayındayız. Sahura kadar uyumayız biz. Ağabeyimle film izlerken istemsizce abime baktım kafasını kaldırıp yastığın diğer tarafına yattığını gördüm ve 2-3 saniye sonra aynı hareketi tekrarladı. Gördüğüm zaman aslında o zaman hiç yaşanmamıştı. Ve yaşanmamış bir zamanı yaşamış gibi hissettim. Aslında düşünceme göre Durugörü anlık olarak Geleceğe gidilmesi olabilir. Ve gözüm açıktı. Çok net bir şekilde gördüm. 2-3 saniye sonrasında aynı hareketi tekrarladı. Uzaya,paranormal olaylara psişik yeteneklere merakım çoktur.
Bence durugörü bir önsezi değil. Anlık olarak geleceğe gidilmesidir. Ki buda geleceğe gidilemez tezini çürütür. Çünkü arkadaşlar önzesi veya Durugörü hani içime doğdu sözü vardır ya işte o dur sezi. Ancak göz açık şekilde aslında hiç olmamış bir olayı olmuş gibi görmek geleceğe gidilebilir tezini ortaya koyuyor. Aslında Durugörü dediğimiz şey chronokinezi (zaman kontörlü) olabilir. İstemsiz bir şekilde aniden choronokinezi yapmış olabiliriz.
Sevgi ve ışıkla kalın. Saygılar
Bence durugörü bir önsezi değil. Anlık olarak geleceğe gidilmesidir. Ki buda geleceğe gidilemez tezini çürütür. Çünkü arkadaşlar önzesi veya Durugörü hani içime doğdu sözü vardır ya işte o dur sezi. Ancak göz açık şekilde aslında hiç olmamış bir olayı olmuş gibi görmek geleceğe gidilebilir tezini ortaya koyuyor. Aslında Durugörü dediğimiz şey chronokinezi (zaman kontörlü) olabilir. İstemsiz bir şekilde aniden choronokinezi yapmış olabiliriz.
Sevgi ve ışıkla kalın. Saygılar