Herkeste vardır bu,sadece zamanla körelir kişiler kullanmadığı için.Sende ki yüksek ise meditasyon yaparak dene. Varlıklar sana musallat olmaz, Onları görmek isemiyorsan meditasyon yaparken kendine bi çember çiz ya da bazı nesneler mesela doğal taşlar ile alan yap içinde oturarak yap. Bu alanı sınır belirle meditasyon yaparken hiçbir varlık geçemez ben dokunulmazım de ve sonrasında meditasyonuna başla.
https://www.gizlimabet.com/konular/432-hz-duygusal-yaralarini-sar.37544/ Bu urumun freanksı bunu gözlerin kapalı bir şekilde dinle. İçinde ki bu telaşı korkuyu bastırır dinginler seni ardından Bırak seni gittiği yere götürsün . İlk başta gözlerin kapalıyken bazı şeyler hissedip bazı sembol gibi şeyler görebilirsin ama korkma bunlar alışırsın en azından ben sembol çok görüyorum. Başlangıç olarak da Ametist ve ay taşı al seni dengeler. Taşı satın altıkdan sonra 1 gün toprakta bekler ardından yanında taşı seni korurlar. Her günün sonunda taşı toprağa koyarak enerjilerini nötrle ki negatflik kalmasın üstünde. Enerjini bende yüksek hissetim potansiyelin var. Umarım iyi yönde kullanırsın.