S SoNoL 14 Kas 2011 #3 Çok güzel bir çekim. Dünya dönerken, etrafındaki yeşil ve kırmızının ahengi muhteşem görünüyor. Emeğinize sağlık.
Çok güzel bir çekim. Dünya dönerken, etrafındaki yeşil ve kırmızının ahengi muhteşem görünüyor. Emeğinize sağlık.
S SoNoL 14 Kas 2011 #5 OneRepublic' Alıntı: Harika. Fakat o yesil sey nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla ... O da dünyanın aurası olmalı:smash:
OneRepublic' Alıntı: Harika. Fakat o yesil sey nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla ... O da dünyanın aurası olmalı:smash:
OneRepublic Kayıtlı Üye 14 Kas 2011 #6 SoNoL' Alıntı: O da dünyanın aurası olmalı:smash: Genişletmek için tıkla ... Haha. Sevdim cevabinizi. :biggrinjester:
SoNoL' Alıntı: O da dünyanın aurası olmalı:smash: Genişletmek için tıkla ... Haha. Sevdim cevabinizi. :biggrinjester:
Perina Banlı Kullanıcı 17 Kas 2011 #8 SoNoL' Alıntı: O da dünyanın aurası olmalı:smash: Genişletmek için tıkla ... Ve kırmızı renkte aurası sanırım Yeşil ve kırmızı auralı bir dünyamız mı var?
SoNoL' Alıntı: O da dünyanın aurası olmalı:smash: Genişletmek için tıkla ... Ve kırmızı renkte aurası sanırım Yeşil ve kırmızı auralı bir dünyamız mı var?
GabrieL. Kayıtlı Üye 17 Kas 2011 #9 Yesıl renk dünyamızın aurasıdır kırmızı renk ıse ınternet hatları ve baglantıların geçıssel enerjısıdır... ıyı seyırler tekrar
Yesıl renk dünyamızın aurasıdır kırmızı renk ıse ınternet hatları ve baglantıların geçıssel enerjısıdır... ıyı seyırler tekrar
jaxquel Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 #11 arada ki yıldırımlara dikkat eden oldu mu acaba çok merak ediyorum ?
M Mavidunya1 Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 #12 Yeşil ışık, kuzey kutbunda oluşan meşhur 'kuzey ışıkları' arkadaşlar.
dgnrkn.1994 Banlı Kullanıcı 1 Şub 2012 #13 O renkler kuzey ışıkları değil mi yoksa benmi yanlış biliyorum ?