"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dünyanın Konuştuğu Rrusyada Bulunan Uzaylı Cesedi..

Bu bilimsel olarak kanıtlandı. Bir kaç çocuk çürümüş patates ve bayat ekmek ile yapmışlar video çekip youtube'a atmışlar. Açıklanmıştı.

Bu bilimsel olarak kanıtlandı. Bir kaç çocuk çürümüş patates ve bayat ekmek ile yapmışlar video çekip youtube'a atmışlar. Açıklanmıştı.

patates ve bayat ekmek mi , bir de bunu bi kaç çocuk yapmış :D

güldürmeyin, uzaylı da olabilir..

Zaten hep yalan söylüyorlar. Bilimsel olarak nerede kanıtlanmışsa artık...

Uzaylı falan yok, ama bekleyin daha da artacak televizyonlara ana haberlere kadar düşecek bu muhabbet.
Benim inancımda "ya rabbel alemin" derken alamlerin rabbi diyor, yani sadece bu alem yok burada sadece bu tür yok bulunduğumuz kainatta. Eğer 'uzaylı' varsa bile bu bize gösterilen yeşil yaratıklar değil zaten, ki uzaylı kelimesi bana hep basit gelir biz de uzaydayız biz neden uzaylı olmuyoruz acaba.

• Beğendim
Tepkiler: AJA

Bende bu açıklamayı okumuştum, çocuklar bu kadar ciddiye alınacağını düşünmeden yapmışlar, sonra itiraf etmişler

Uzaylı olduğuna inanmadım ama bana pek çocuğun yapabileceği bir şeymiş gibi gelmedi . Uzaktan bakınca pek bir şeye benzemiyor ama yakından damarlarını görebiliyorsunuz garip :D

Geri