"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dostlar arasında sevilme oranımızı artırıcak bir büyü?

AcemiCedı

Kayıtlı Üye
merhabalar, dostlarımın beni daha çok sevmesini istiyorum böyle bir büyü varsa yazarmısınız lütfen.

Büyüye gerek olduğunu zannetmiyorum. Müslüman iseniz Esma zikirlerini, değilseniz nefes çalışmaları veya meditasyonu tavsiye ederim. Enerji seviyenizi yükseltecek ve girdiğiniz ortamda değişiklik yaratmanızı sağlayacaktır.

Sayın belatrx,

Eger yinede büyü yapmak istiyorum dıyorsanız buraya tıklayın tabi bazıları enokyan için seytanlar yakarış ve satanizmle alakalı olduğunu söylüyor ne kadar doğru bilmem yapacaksanız araştırın bence :)

ya arkadaşlar ben bir sürü sevgi duaları okudum ve esma ül hüsnalardan çektim. Fakat hiç bir sonuç alamadım, tam aksine ben daha çok o kişilerin üstüne düştüm yani okuduğum dua ve zikirler bana etki yaptı. Sizce nerde yanlış yaptımda böle oldu :(

Bencede büyüye gerek yok. İlk önce kendinizi sevin daha sonrada insanların sizi sevmesine izin verin. Sizin istedikleriniz sizi sevmeyebilir sakın üzülmeyin sizi sevenler sizin istediklerinizden çoğu zaman daha iyi gelir. Bu arada birazcık akıl veren ve birazcıkta sır küpü olursanız sevgileride ayrı bir artıyor. Anne abla abi gibi ilgilenmek gerekiyor insanlarla. :)

Bencede büyüye gerek yok. İlk önce kendinizi sevin daha sonrada insanların sizi sevmesine izin verin. Sizin istedikleriniz sizi sevmeyebilir sakın üzülmeyin sizi sevenler sizin istediklerinizden çoğu zaman daha iyi gelir. Bu arada birazcık akıl veren ve birazcıkta sır küpü olursanız sevgileride ayrı bir artıyor. Anne abla abi gibi ilgilenmek gerekiyor insanlarla. :)

Evet çok doğru sizi sevenler sizin istediklerinizden daha iyidir. Bunu 2 kere yaşadım bilirim. :) Eğer dost arıyorsan şunu söyleyeyim. Seni sen gibi kabul edip sana saygılı davranan ile arkadaş ol. Dostluk aynı aşk gibidir ne zaman seni sağlam dost bulacağı belli olmaz. İyi forumlar :)

Geri