Domuz yağı büyüsü nasıl bozulur

Amcan o büyüyü bozmak için bir şeyler yapmış gibi görünüyor. O rüyadan sonra hayatınızda iyileşme olmuştur.
Pek olduğu söylenemez ama rüya çok eski bir rüya değil zaman gösterecek belki de dediğin gibi olur o rüyayı halâ çözemedim, genelde rüyalarım çıkar hatta amcam vefat etmeden iki ay önce Azrail'i görmüştüm, bayağı bı ürkmüştüm..

Pek olduğu söylenemez ama rüya çok eski bir rüya değil zaman gösterecek belki de dediğin gibi olur o rüyayı halâ çözemedim, genelde rüyalarım çıkar hatta amcam vefat etmeden iki ay önce Azrail'i görmüştüm, bayağı bı ürkmüştüm..
Belki önceden öyle imkanı yoktu büyüyü bozmak için yada işlemi yaptı ama rüyana yansıması yeni. Büyüyü bozsa bile yaptığı arinmanin sonuçları için zaman gerekir.

Yüzyılın en büyük şehir efsanesi.
Domuz büyüsü diye bir büyü yok.

Hayvansal ürünlerle yapılan uygulamalar var evet. Lakin domuz yağı cilde çok iyi gelen bembeyaz ve çabuk eriyen bir yağdır.

Yani siliyorum çıkmıyor, pis kokuyor yok işte zift gibi, kapıma sürülmüş vs bu dokuz yağı değil başka bir şeydir.

Birde önemli olan şu ne oldu. Yani evde muska buldum diyor mesela. Tamam buldun da hayatın nasıldı da şimdi nasıl.
Görmüşken paylaşayım istedim belki birinin işine yarar , domuz yağı orjinal bulursanız ciddi yanıklarda bile müthiş bir tedavi etkisi oluyor , yanık izleri özellikle. Ben yüzümdeki kaynar sudan yanan bölgeye kullanmıştım .büyüsünü bilemiyorum ama İz bırakmama konusunda çok başarılı

Geri