"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

doğrumudur_?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tgc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tgc

Kayıtlı Üye
"VE DARABE LENA MESELEN VE NESİYE HALKAHU KALE MEN YUHYİL IZAME VE HİYE RAMİM. KUL YUHYİHELLEZİ ENSE EHA EVVELE MERRATİN VE HÜVVE BİKÜLLİ HALKİN ALİİM"

bunu biraz tuz üzerine 7 gece 51 kere okuyormuşsun

bir kaşığa koy dediler tuzu okuyup tuzu ateşte yakıyormuşsun

yakarken işte şu kişi benim için böyle yansın bensiz yapamazısın gibi niyetlerini de söylüyormuşsun
bu doğru mudur?

"VE DARABE LENA MESELEN VE NESİYE HALKAHU KALE MEN YUHYİL IZAME VE HİYE RAMİM. KUL YUHYİHELLEZİ ENSE EHA EVVELE MERRATİN VE HÜVVE BİKÜLLİ HALKİN ALİİM"

bunu biraz tuz üzerine 7 gece 51 kere okuyormuşsun

bir kaşığa koy dediler tuzu okuyup tuzu ateşte yakıyormuşsun

yakarken işte şu kişi benim için böyle yansın bensiz yapamazısın gibi niyetlerini de söylüyormuşsun
bu doğru mudur?

Evet böyle bir uygulama var, Yasin suresinden 78-79. ayetler.

Doğudur bende yapmiştim ve oluyor ama ben tuz değil tane karabiberle yaptim resmen benim olduüğumdan şüphelenip yapma yeter alev gibi yaniyorum yatamiyorum oturamiyorum diye aramişti çok etkilidir

Bu Uygulamayı Yapan Arkadaşlara Bir Uyarıda Bulunayım
İnsan İradesi Bir Oyun Değildir
Lütfen Olgun Bir Birey Gibi Düşünüp Bunu Yapın
Yoksa Pişman Olursunuz
Çünkü Aşk Vb. Duygular Geçicidir.

• Beğendim
Tepkiler: Ori
Bu Uygulamayı Yapan Arkadaşlara Bir Uyarıda Bulunayım
İnsan İradesi Bir Oyun Değildir
Lütfen Olgun Bir Birey Gibi Düşünüp Bunu Yapın
Yoksa Pişman Olursunuz
Çünkü Aşk Vb. Duygular Geçicidir.
teşekkür ederim arkadaşım hatırlatman ve uyarın için saol. ama ben yinede yapmak istiyorum

7 gün boyunca aynı tuza okunup mu 7. gün sonunda yakılıyor? Yoksa her seferinde farklı tuz alınıp yakılmalı?

Doğudur bende yapmiştim ve oluyor ama ben tuz değil tane karabiberle yaptim resmen benim olduüğumdan şüphelenip yapma yeter alev gibi yaniyorum yatamiyorum oturamiyorum diye aramişti çok etkilidir

Şimdi sorum gayr-ı ciddi gibi de gelebilir ama kesinlikle değil, bu biberlenmiş tuzlanmıs gibi etkisi öyle aşık olduğum falan değil ( Allah yazdıysa bozsun zaten :) ) ama gece boyu tahtakuruları kemirsin cinsinden dua ettiğim birisi için de olur mu yani öyle niyet etsem ?

Karabibere de mi aynı şekilde yapıyoruz.Yoksa farklı bir ayrıntısı var mı?formda aradım bu şekilde bulamadım aynısını karabibere uygulanışını.

Geri