Gwendoline
Kayıtlı Üye
bir işi yapmadan önce yada birisiyle bir konu üzerinde birşey konuşacağız ve olumlu cevap bekliyoruz diyelim ki karşı taraftan. insanların ruh halleri sürekli değişkenlik gösterebilir ve bu nedenle tam o konuşmaya çalıştığınız anda üzerindeki negatif enerjiyi size gönderebilir, yada sırf morali ve sinirleri başka birşeye bozuk diye olumsuz yanıt verir söylediğinizi kabul etmeyebilir. bazen olaylar üstünde konuşurken ''adamın morali bozuk... o da bana denk geldi zaten tam o anda olmuycak anda söylemişim..'' gibi şeyler deriz.
İşte o doğru yada yanlış an denk mi gelir? bunu yapmak için dogru zamanı ve en uygun nasıl bilebiliriz? neye göre hareket etmeliyiz..
misal bir iş görüşmesine sizden kaynaklanmayan hiçbir sebep yokken bugün gittiğinizde kabul edilmeyeceksiniz, fakat yine sizden kaynaklanmayan bi sebepten ötürü aynı yere 4 gün sonra gitseniz o anın şartları ve ortamına göre kabul edileceksiniz.. gibi.
aslında ben asıl sormak istediğime geleyim size
bir arkadaşım uzun süredir küs olduğum ve sevdiğimde birisidir aslında, fakat çoğu iletişimi ve baglantıyı kestiğim için kendisiyle, hakkında hiçbir haberim yok şu an ve hayatı nasıl gidiyor ne yapıyor ne durumda hiç bilmiyorum.. arada rüyamda görüyorum onu, ben gördüğüm rüyalardan anlam çıkarıyorum ve bir misyon yüklüyorum aslında kendi içimde fakat bir yandan da mantıgım ''Hayır bilinçaltın ve özlemenden ötürüdür..'' diyor. inanasım gelmiyor. çünkü hayatı ile ilgili rüyalar görmeye başladım..
kendimi hatırlatmak için o gereken ''dogru zamanı'' nasıl hissedebilir, yada anlayabilirim? çünkü gerçekten hayatta bişeylerin yerinde ve zamanında gerçekleştiğine inanan biriyim ve bu hepimizin başına sıkça gelen birşey..
İşte o doğru yada yanlış an denk mi gelir? bunu yapmak için dogru zamanı ve en uygun nasıl bilebiliriz? neye göre hareket etmeliyiz..
misal bir iş görüşmesine sizden kaynaklanmayan hiçbir sebep yokken bugün gittiğinizde kabul edilmeyeceksiniz, fakat yine sizden kaynaklanmayan bi sebepten ötürü aynı yere 4 gün sonra gitseniz o anın şartları ve ortamına göre kabul edileceksiniz.. gibi.
aslında ben asıl sormak istediğime geleyim size

kendimi hatırlatmak için o gereken ''dogru zamanı'' nasıl hissedebilir, yada anlayabilirim? çünkü gerçekten hayatta bişeylerin yerinde ve zamanında gerçekleştiğine inanan biriyim ve bu hepimizin başına sıkça gelen birşey..