"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğru zaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gwendoline

Kayıtlı Üye
bir işi yapmadan önce yada birisiyle bir konu üzerinde birşey konuşacağız ve olumlu cevap bekliyoruz diyelim ki karşı taraftan. insanların ruh halleri sürekli değişkenlik gösterebilir ve bu nedenle tam o konuşmaya çalıştığınız anda üzerindeki negatif enerjiyi size gönderebilir, yada sırf morali ve sinirleri başka birşeye bozuk diye olumsuz yanıt verir söylediğinizi kabul etmeyebilir. bazen olaylar üstünde konuşurken ''adamın morali bozuk... o da bana denk geldi zaten tam o anda olmuycak anda söylemişim..'' gibi şeyler deriz.
İşte o doğru yada yanlış an denk mi gelir? bunu yapmak için dogru zamanı ve en uygun nasıl bilebiliriz? neye göre hareket etmeliyiz..
misal bir iş görüşmesine sizden kaynaklanmayan hiçbir sebep yokken bugün gittiğinizde kabul edilmeyeceksiniz, fakat yine sizden kaynaklanmayan bi sebepten ötürü aynı yere 4 gün sonra gitseniz o anın şartları ve ortamına göre kabul edileceksiniz.. gibi.

aslında ben asıl sormak istediğime geleyim size :) bir arkadaşım uzun süredir küs olduğum ve sevdiğimde birisidir aslında, fakat çoğu iletişimi ve baglantıyı kestiğim için kendisiyle, hakkında hiçbir haberim yok şu an ve hayatı nasıl gidiyor ne yapıyor ne durumda hiç bilmiyorum.. arada rüyamda görüyorum onu, ben gördüğüm rüyalardan anlam çıkarıyorum ve bir misyon yüklüyorum aslında kendi içimde fakat bir yandan da mantıgım ''Hayır bilinçaltın ve özlemenden ötürüdür..'' diyor. inanasım gelmiyor. çünkü hayatı ile ilgili rüyalar görmeye başladım..

kendimi hatırlatmak için o gereken ''dogru zamanı'' nasıl hissedebilir, yada anlayabilirim? çünkü gerçekten hayatta bişeylerin yerinde ve zamanında gerçekleştiğine inanan biriyim ve bu hepimizin başına sıkça gelen birşey..

Hiç birşey tesadüf değildir.Evet bazı zamanlar ki bilirsiniz astroloji olsun, havas olsun herşeyin bir zamanı vardır.Evren enerji üizerine kurulu bu enerji yoğunlukları her zaman aynı olmuyor çünkü hayat durağan değil herşey bir hareket ve değişim içinde bir günün bir gününü tutmaması spritüel yasların başlangıç kuralıdır; değişim.Fakat herzaman bu değişimi kendi lehimize çevirebileceğimiz düşüncesi doğru olmaz çünkü doğrular da görecelidir.Bazen iyiliğiniz için gerçekleşecek bir olay aslında bir çok üzücü olayada sebebiyet verebilir.Yada üzücü olarak tanımlıyacağınız bir olayda size sevinç mutluluk getirebilir.Bu sizin hayata bakış açılarınızın farkına göre farkındalık yaratır.Doğru zamanı bulabilmek bu durumda mantığınızla değil iç sesinizle mümkün olacaktır.Dua ederken o ve sizin hayrınıza uygun zaman için işaret isteyin.Bu içinize doğacaktır.Bunu isterken meditatif bir halde olmanız veya sakin bir ortamda bulunmanızda yarar var.Sonuç istediğiniz gibi gelişmez isede buda sizin tekamülünüzün bir parçası yaşananlarda muhakkak alınması gereken bir ders vardır.Bu bizim ruhsal gelişimimiz için süreklilik arz eder taki nefesimiz durana dek.Sevgiler...

çok güzel yazmışsınız ağzınıza sağlık,, teşekkürler.. fakat o işaretleri hiçbir zaman göremememek, kişinin bişeylerden habersiz yaşaması çok can sıkıcı bir durum.. tabiki herşeyi bilmekte iyi değil diye düşünüyorum ama en azından nerde ne zaman hareket edeceğimizi bilsek yada tahmin edip hissedebilsek çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum..
bilen birine baktırsam mı diye düşünüyorum açıkcası, onun dışında kendime başka bir çözüm yolu bulamadım bulamıyorum bulamıycam sanırım... :/

İşarete bakış açınızdan dolayı görmek de zorluk çekmeyesiniz? Neon ışıklarla süslü "Git arkadaşınla konuş, tam zamanı!" diye bir tabela çıkmayacak karşınıza. Belki de onu rüyalarınızda görmek, tam da bu zamanda konuşma isteğinizin artması belki de sizin işaretiniz. Eğer gerçekten dostluğunuzun devam etmesi ikinizin de hayrına bir şeyse bugün de konuşsanız, yarın da konuşsanız barışırsınız. Ama eğer sizinle bir daha görüşmek istemezse buna da üzülmeyin ve unutmayın ki; hayatımızdan çıkan insanlar bize geçmemiz gereken sınavlarda yardım edip artık yanımızda olmaları için hiçbir sebep kalmayan insanlardır. Onlar bizimle olan görevlerini tamamlamışlardır artık. Bundan sonra ne bizim onlara katacak bir şeyimiz kalmıştır ne onların bize. Görevimiz karşılıklı tamamlanmış ve sınavlarımız geçilmiştir, sadece veda etmek gerekir.

tabela kısmında gülümsettiniz açıkcası :)) eheh çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim...
doğru söylüyorsunuz aslında, tabiki herkes birşeyler öğretmek için hayatımızda bulunuyorlar. ''karşınıza çıkan herkesin bir sebebi vardır siz farkında olmasanız bile..'' gibi birşey. fakat ben bana ciddi anlamda rahatsızlık vermemişse ve gerçekten sevdiğim insanlarsa hayatımdan çıkarma konusunda biraz zorlanıyorum..
neyse.. gene de sagolun. :)

Bir de şu açıdan bakın, başarmanız için o insanın artık olmaması lazım yanınızda. Yukarıda bahsettiğiniz gibi hepimizin bu hayatta bir amacı var ve birbirimize bu amaçlarımız için yardımcı oluyoruz ve malesef bazı sevdiklerimizin bu amaçlarımızı başarmamız için yanımızda olmaması gerekiyor. Belki de sizin en büyük sınavınız sevdiklerinize veda etmek, onlardan vazgeçmektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri