ekcs
Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar sayın moderetörler ve sahipler ben her zaman diğer boyut ve alemlere kendimi yakın hissetmişimdir ve çeşit çeşit doğa üstü olaylar yaşamışımdır bu yüzden parapsikolojiye bir merak başladı ve sitenin sıkı takipçisi oldum cadılık ile ilgili çoğu çalışmayı yaptım ve birgün yine mabette gezinirken doğal cadı kavramı ile karşılaştım hemen araştırmaya başladım babam ben doğduktan hemen sonra vefat etmiş annem ablam ve ben yaşıyoruz evimizin büyük bir bahçesi bahçede annemin çeşitli bitkiler yetiştirdiği bir alan ve annemin bizi asla ama asla sokmadığı yakınlarından bile geçirmediği küçük ağaçtan bir kulube var onun haricinde evin bazı köşelerinde taşlar tılsımlar vb eşyalar var çocukluğumdan beri bu ortamda yetiştiğim için farklı karşılamıyordum ama zamanla arkadaş ortamında bunların anormal olduğunu anladım ve gelelim benim bu soruyu kendime sormama genele isteklerm kısmen olur mesela yağmur yağmasını çok istediğimde odamın su boruları bile patlamıştır ama burdaki çalışmaları yağtıktan sonra düşüncelerim daha düzene girdi önceden kendimi kontro edemezdim ne zaman olumsuz duygular yaşasam çevremde kötü şeyler olur ya ampul patlar ya televizyon bozulur ya sigorta atar ya alarm çalar falan sizce ben doğal bir cadı mıyım ?