"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dışlanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isyankarreis

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba Yaşım 19

Sizlere Sorunumu Anlatıyım
Herkes Tarafından Dışlanıyorum Dalga Geçiyorlar (Kilo , Mezhep, Görüşler)
Önüne Gelen Herkes Sataşıyor Gülüyor. Her Laftan Biri Benimle İlgili Oluyor.
Yani Anlayabileceğiniz Gibi Eziliyorum Ses Çıkartamıyorum.

Sizce Ne Yapmalıyım? Büyü Filanmı Yapmalıyım?

Müslümanım Hayattan Bıktırdılar Kaç Kere İntihar Etmeyi Denedim Yok Yok.

Mezhebini zi degistirin veya sizi rahatsiz etmemeleri icin degistirdim deyin ve sabredin deymez bir iki laf icin intihar etmeye .....

Ben sÜnnİ bİr İnsanim ve alevİlerİ cok severim alevilik bana cok mantikli gelİr ve aleviler benim icin bir adim Öndedİr. Cok iy iinsan olduklarini dusunuyorum. Ancak ŞÖylekİ kendinizde deĞİŞİm yapin oturuŞunuz kalkiŞiniz kİlonuz hareket tavirlariniz konusma sekliniz hepsini degistirin bende lİse dÖneminde İlk iki yil Öyleydim dalga geÇerlerdi 120 kİloydum snra dİyetisyen ile zayifladim 70 kiloya kadar saÇlarimi uzattim kulaĞimi deldirdim tarzimi degistirdim cevremi degistirdim simdi İse İnsanlar peŞİmde hersey senin elinde senin icin senden daha degerli hic bisiy olamaz helekİ baskalarinin lafi asla umursama..

Mezhebini zi degistirin veya sizi rahatsiz etmemeleri icin degistirdim deyin ve sabredin deymez bir iki laf icin intihar etmeye .....

Hocam Çoğunlukla Dış Görünüşle Alakalı Dış Görünüşümle Dalga Geçiyorlar.
Kendi Arkadaşlarım Çevrem Var ama Bu Dengesizler Gelip Beni Buluyor Nereye Kaçsamda..
Hocam Hangi Mezhepten Olursa Olsun İyiler Hep İyidir..

Dıs gorunusle ilgili gulme komsuna gelir basina diye bir laf vardir.birde bir insan bir gunah isleyenle alay ederse aynisini kendi yasamadan olmez,bu hadistede vardir ondan siz kendizini fazla yormayin ve bu durumu onlarin yasayacagini bilerek kendinizi mutlu edin....

Birincisi insanların senin hakkında ne düşündüğünü değiştirmek senin elinde.Sen ne ve kim olduğunu düşünüyorsan o olursun.
onların ne dediğini takmak yerine kendinden memnun olup olmadığına bak eğer memnunsan onlara sadece gülümse ve dik dur. memnun değilsen örneğin kilo demişsin spor yap, kendine bak ve kendine güven bunları aşmanın en kolay yolu budur.

Seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Ve insanların ne düşündüğünü asla dikkate alma. :)

Birincisi insanların senin hakkında ne düşündüğünü değiştirmek senin elinde.Sen ne ve kim olduğunu düşünüyorsan o olursun.
onların ne dediğini takmak yerine kendinden memnun olup olmadığına bak eğer memnunsan onlara sadece gülümse ve dik dur. memnun değilsen örneğin kilo demişsin spor yap, kendine bak ve kendine güven bunları aşmanın en kolay yolu budur.

Seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Ve insanların ne düşündüğünü asla dikkate alma. :)

Hocam Çok Çabuk Vazgeçiyorum Diyet- Spora Başlıyorum 1 Hafta Zor Dayanıyorum..

Ders Çalışıyım Diyorum Çalışıyorum Ertesi Gün Yok.

Şanssızlık Hep Bende Saten

Buradan çok rahatlıkla anladım ki çevrenizde çok cahil insanlar var.Siz siz olun onların seviyesine düşmeyin.Ancak zekasız insanlar başka insana laf söylerler.Onları mahzur görün çok ciddi söylüyorum onlar beyinsiz.Beyinsiz insanların çevrenizde olmasının iyi yönleride var tabikide zekanın önemini anlarsınız...

Buradan çok rahatlıkla anladım ki çevrenizde çok cahil insanlar var.Siz siz olun onların seviyesine düşmeyin.Ancak zekasız insanlar başka insana laf söylerler.Onları mahzur görün çok ciddi söylüyorum onlar beyinsiz.Beyinsiz insanların çevrenizde olmasının iyi yönleride var tabikide zekanın önemini anlarsınız...

Çok Cahil İnsanlar Lafı Söylüyorlar İşi Düşünce Yalakalık Yapıyorlar. Ben Saten Onların Seviyesine Düşmüyorum.
Yardıma İhtiyacı Varsa Yardım Ediyorum. Büyüklük Bende Kalsın Diye.

Her Laf Söyleyenin İllaki İşi Düşüyor %100

Aldırmamayı öğrenmelisin ki, güçlü olabilesin. Eğer onları dinlersen bitersin, yok eğer dinlemezsen onlar biter. Çünkü çabaları boşuna gider.

Hocam Çok Çabuk Vazgeçiyorum Diyet- Spora Başlıyorum 1 Hafta Zor Dayanıyorum..

Ders Çalışıyım Diyorum Çalışıyorum Ertesi Gün Yok.

Şanssızlık Hep Bende Saten

Bunlar şanssızlık değil ki bu durum senin iradenle ve gerçekten istemenle alakalı, Bence önce gercekten istemeyi öğrenmelisin.
Forumda bu konuda sana yardım edebilecek yazılar olduğunu düşünüyorum. :)

[h=2]Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , Yada yazık olur Adabına [/h]Saygı duymaları yerine hakaret ediyorlar bu da onların seviyesini gösterir , bazen gülüp geçmek en güzel cevap olur ...
Ve eminim ki çoğu düşüncelerinizden dolayı sizi küçük görüyor , '' Bir insanı çok küçük görmek akılsızlık , çok büyük görmekte korkaklıktır ''
Umarım arkadaşlarla yardımcı olabilmişizdir sevgiyle ..

Bu yorum olmamış öncelikle onu belirteyim. Bırakın mezhep değiştirmeyi, mezhep değiştirdim gibisinden en ufak bir cümle dahi kurmayın.

Sorunuza gelirsek;

1- Özellikle fiziksel olarak dalga geçildiğini söylemişsiniz.
- Kendinize ait bir tarz ne bilim taktığınız bir takı olabilir, sac baş yani sizi faklı gösterecek kilodan başka değişik bişey... muhakkak böyle bir durumunuz vardır. O herneyse bulun, yok edin ve ilk etapta fiziksel olarak sıradanlaşmaya çalışın. (Tabiki kilo büyük bir etken bunuda çözmeniz şart hem görünüş hemde sağlık açısından). Bir şekilde dikkat çektiğinizi düşünüyorum.

- Yürüyüş çok önemlidir. Bu konuda ufak biraz araştırmayla gercekten başarılı olabilirsiniz. Ama yavaş yavaş değişin...

2- Çok bilimsel veya kültürlü davranmaya çalışmayın. Bunu farkında olmadan da yapıyor olabilirsiniz.

- Doğal olmak güzel bişeydir ama bu noktada sıkıntı olabilir. Yani doğallığınız da sizi komik duruma düşürüyor olabilir.

Tabi bu liste böyle uzar, gider... Şu an için ne ben burada tam olarak size anlatabilirim nede siz anlayabilirsiniz. Ben realist biri olarak insanları takmayın, görmezden gelin, belalarını başkasından bulun felan demiyorum çünkü böyle hayat gecmez. Hayatımın bir döneminde tecrube ettim ordan biliyorum.

İyi forumlar.

Bu yorum olmamış öncelikle onu belirteyim. Bırakın mezhep değiştirmeyi, mezhep değiştirdim gibisinden en ufak bir cümle dahi kurmayın.

Sorunuza gelirsek;

1- Özellikle fiziksel olarak dalga geçildiğini söylemişsiniz.
- Kendinize ait bir tarz ne bilim taktığınız bir takı olabilir, sac baş yani sizi faklı gösterecek kilodan başka değişik bişey... muhakkak böyle bir durumunuz vardır. O herneyse bulun, yok edin ve ilk etapta fiziksel olarak sıradanlaşmaya çalışın. (Tabiki kilo büyük bir etken bunuda çözmeniz şart hem görünüş hemde sağlık açısından). Bir şekilde dikkat çektiğinizi düşünüyorum.

- Yürüyüş çok önemlidir. Bu konuda ufak biraz araştırmayla gercekten başarılı olabilirsiniz. Ama yavaş yavaş değişin...

2- Çok bilimsel veya kültürlü davranmaya çalışmayın. Bunu farkında olmadan da yapıyor olabilirsiniz.

- Doğal olmak güzel bişeydir ama bu noktada sıkıntı olabilir. Yani doğallığınız da sizi komik duruma düşürüyor olabilir.

Tabi bu liste böyle uzar, gider... Şu an için ne ben burada tam olarak size anlatabilirim nede siz anlayabilirsiniz. Ben realist biri olarak insanları takmayın, görmezden gelin, belalarını başkasından bulun felan demiyorum çünkü böyle hayat gecmez. Hayatımın bir döneminde tecrube ettim ordan biliyorum.

İyi forumlar.

Hocam Bunlar En Küçük Bir Açık Arıyorlar.
Açık Vermemeye Çalışıyorum.

Bir Davranışı başkası yapsa Normal Ben Yapsam Alay Geçilir.

Her Sene Aynı Her Yeni Kişiler Tanıdığımda Hep Aynı Oluyor

Benmi Yanlış Yapıyorum Bilmiyorum

Artık Yeni Kişiler Tanımaya Korkuyorum

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

LİNK VERMEK YASAKTIR TEKRARLARSANIZ UZAKLAŞTIRILIRSINIZ. LÜTFEN SİTE KURALLARINI OKUYUNUZ.

XXXXXXXXXX LİNK VERMEK YASAKTIR.

Hangi Duayı 7 Kere Okuyacam Orda Arapça Bir Dua Var Onu Nasıl Okurum
Düşmanın kötü sözü bırakana kadar sabahları ve akşamları 7’ şer defa okunur.]Eğer bu dua, tesirine gönülden inanılarak yapılırsa Allah’ ın adına yemin olsun ki anında faydası görülür.

STANDART FONT VE RENK KULLANINIZ LÜTFEN. BKNZ SİTE/FORUM KURALLARI

Güneş gibi ol şefkatte,merhamette.
Gece gibi ol ayıpları örtmekte.
Akarsu gibi ol keremde,cömertlikte.
Ölü gibi ol öfkede,asabiyette.
Toprak gibi ol tevazuda,mahviyette.
Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

Mevlana Celaleddin Rumi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri