Kameri
Kayıtlı Üye
evet böyle bir durum söz konusu bana varlıgını hissetirmeden benimle beraber yaşamış hatta bazı yerlerde bana akıl verende oydu öyle hissediyorum bana öyle aşık ki ne dersem kabul ediyor yalnız beni yanından ayırma diyor yanımda kalıcagını söyledigimde ise çocuklar gibi sevindi öyle güzel tatlı biriydiki insan şeklinde göründü bana ve yanaklarında gamzeler vardı ve beni çok kıskandıgını söylüyordu o yüzden kızlarla konuşdugumda kıskanıp kızlarla aramı bozuyordu tabi ben bunu fark etmiyordum taki olayı fark edip olanları anlayınca daha fazla gizlenmeden itiraf etti, neden bana böyle birşey oldugunu söylemedin yada hissetirmedin diyince seni kaybetmekden korktum gelip karşına çıkarsam benide sana zarar verebilecegimi düşnüp benden kaçmandan korkdum" diyerek açıkladı şu an hala varlıgını hissediyorum ve yanımda oturdugunu biliyorum bana zarar vermeyecigini söylüyor inanmıyorsan sor bilenlere diyor ugruna ölürüm diyor bu arada yanımda kalması için müslüman olmasını istedim ve kabul etti :sizce dedigi gibi dogrumu söylüyor bana samimi geldi söyledikleri yaptıkları bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim????????