Dilek :S

MerlinMustafa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar annem bana hep '' oğlum bir şey isterken canı gönülden isteme eğer o istediğin şey dilek zamanına denk gelirse kabul olur '' derdi ve hala diyor.Ben bundan 4 sene önce öylesine içimden çok büyük bir istekle annemle babam zayıflasın demiştim.Ve annem şeker hastası oldu istediğim kiloya geldi babam kanser oldu istediğim kiloya geldi fakat kanser olayı şöyle midesinde bi kitle oluştu ve bu kitle 1 haftada içinde birden bire yok oldu :S 3.sınıfda sınıfa bi kız gelmişti ve ona aşık olmuştum.Babasıda öğretmendi.Taşındılar.Ben hep geri gelmesini istedim 4 sene sonra okula geri geldi.Acaba bunlar tesadüf mü yok sa gerçekten dilek zamanı diye bişey var mı ??

Dileklerin kabul olunduğu zaman vardır.Eğer bu zamanda dua veya dilek ile birisinin kahrını dahi istersen gerçekleşir lakin bu zamanı sadece peygamberler ve sırra kavuşanlar bilir ve saklarlar.

Ben hep söylerim hayatta Tesadüf yoktur.herşey kendiliğinden olur diye düşünüyorum.Arkadaşımızın söylediği gibi duanın saat ve zamanları vardır.Benim annemde derdi kötü birşey söyleme saat üzerine denk gelir sonra pişman olursun diyee Düşüncelerinize Dikkat Edin GERÇEKLEŞEBİLİRLER

Geri