"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dilek için zeytin yaprağına dua (Denenmiştir)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dante

Kayıtlı Üye
Beş yüz tane zeytin yaprağı alınır (kurutulmuş olması makbüldür),niyet edilir ve her birinin üzerine tek tek "Ayet-el Kürsi" okunur.Bittiğinde -mümkünse sabah erken saatlerde - zeytin yaprakları denize dökülür.

Not: Yaprakları denize dökerken " derdimi ummana döktüm,dileğim tez elden olsun... " gibi cümleler söylenebilir.

Kesin bir kaynak belirtemeyeceğim zira anneannemden öğrendiğim bir okuma yöntemidir.Defalarca -özellikle iş ile ilgili sorunlarda- denenmiştir.

bir de 500 tane mersin yaprağına ya da defne yaprağına vedud ismi şerifi ve sevdiğinin adı ile annesinin adı yazılır hepsi birden ateşe atılır yanarken de niyet edilir.ben de bunu elemek istedim..saygılar..

Ne demek, rica ederim..
Akeldan "..defne yaprağına vedud ismi şerifi.." anladığım kadarıyla aşk için değil mi? Bir de yapılması için belli bir zamanı var mı acaba?

evet muhabbet için.bence vedud ismi şerifinin saatinde yapılması uygun olur.şuan ezberimde değil ama sitede mutlaka vardır canım.

ben denemedim ama arkadaşım benden zaytin yaprağı istedi.Yazlıktan bahçeden.Ona toplayıp gönderdim.O yapmış işle ilgili bir mevzuda.Olmuş...

Toprağa gömsek olur mu acaba? Allah'ım derdimi toprağa gömüyorum dileğimi tez zamanda ver desek.

İki tane arkadaşım yaptı geçtiğimiz pazar denize döktüler. bakalım bizde sonucu merakla bekliyoruz bende yapacağım en kısa zamanda inşallah.

Geri