"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dilek ıcın uygulama 8 de 8 yaptım

canmert196

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar sıze kendı buldugum kucuk bır dılek yontemı soyluyorum acıkcası baslıktanda analasıldıgı gıbı 8 de 8 gıdıyorum :)sımdı uygulamayı soyluyorum ıctenlıkle yapılması gerek

bı yere oturuyosunuz kıbleye donmeyı tercıh edıyorum ben ve dıosunuzkı rahman ve rahim olan Allah ın adıyla kapınıza geldım melekler Allah tan aldıgım ızınle geldım kapınıza Allah rızası ıcın (3 defa soylencek) buraya olmasını ıstedıgınız dılegınızı soyleyınız Allah rızası için bunu yapın (3 defa) ve meleklere guvenın sız sadece bekleyın onlar sızın yerınıze herseyı yapıyolar ben cok etkılı gordum dıledıklerım oluyo ve hızlı bır sekılde baya :) yorumlarınızı beklıyorum

bu kadar basit olamaz...koruyucu meleğinizle irtibat kitabına göre önce trans olmalısınız.allahın salih kuluymuşsunuz ancak bunu her okuyan yapamaz.

ya valla suan cok hızlı bır sekılde oluyo ve dıleklerım asırı buyuk seyler dııl benı mutlu etcek kucuk ama benım ıcın buyuk seyler :)

Hayatta Allah tarafından yapılan bazı güzellikler anlatılmamalı. Keşke anlatmasaydınız.

Orasını Allah bilir. İnşallah tekrar kazanırsınız. Belkide kayıp etmemişsinizdirde hayırlısı böledir.

Geri