"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dileğiniz için şifreli esmalar..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HELYUSA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HELYUSA

Banlı Kullanıcı
Abdülehad serhendi hazretleri bir müjde verip buyuruyor ki:
(70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kadîr” okuyup da dua eden, ne isterse

istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir

Allah rızası için Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa ,
olmaz, bu bir şifredir.
İsm-i a’zam, ism-i Celal

Esma-ül Hüsna’dır

Her namazdan sonra okuyana
ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı

Kaviyyü, Yâ Kadîr” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir

Ya Allah
Ya Rahman
Ya Rahim
Ya Kaviyu
Ya Kadir

ben kişilik olarak böyleyim her konuda şüphelenirim . bunu değiştiremiyorum herhalde yıllaraın werdiği bi birikim . bunu değiştirmek bana iyimi gelir kötümü yada şüüphelemek iyimidir insanı araştırmaya teşwik mi eder? yada körü körüne ittaat mi daha iyidir belkide 15 yaşımdan beri hep bu aradayım . sizce nası olmalı ??

ben kişilik olarak böyleyim her konuda şüphelenirim . bunu değiştiremiyorum herhalde yıllaraın werdiği bi birikim . bunu değiştirmek bana iyimi gelir kötümü yada şüüphelemek iyimidir insanı araştırmaya teşwik mi eder? yada körü körüne ittaat mi daha iyidir belkide 15 yaşımdan beri hep bu aradayım . sizce nası olmalı ??

Önce kafanızdaki soru işaretlerini bitirmeniz lazım islam dinini ve diğer dinleri bir araştırın.. en doğru olanı kendiniz bulacaksınız zaten sorgulamalarınız bittiğinde zaten körü körüne itaat etmemiş olursunuz o zaman.

araştır diyosunda arkadaşım pek mümkün değil çünkü araştırırken ayetleri okuyuyosun ama bir ayetle başka bir ayeti asla kıyaslama diyorlar neden çünkü konular farklı bi örnek wermem gerekirse bile bile can almak günah ,ama nerde bir kafir görürsen öldür diye de yazıyo bunların indirilme sebepleri farklıymış ama kuranı kerim evrenseldir. anlatabildimmi ??

araştır diyosunda arkadaşım pek mümkün değil çünkü araştırırken ayetleri okuyuyosun ama bir ayetle başka bir ayeti asla kıyaslama diyorlar neden çünkü konular farklı bi örnek wermem gerekirse bile bile can almak günah ,ama nerde bir kafir görürsen öldür diye de yazıyo bunların indirilme sebepleri farklıymış ama kuranı kerim evrenseldir. anlatabildimmi ??

Kuran-ı Kerim tüm zamanlar için indirilmiştir. Mekkeli müşrikler döneminde nerede bir kafir görsen öldür.. Ama günümüz şartları değişti gelişti onada kendi yorum getirmelisiniz Sn. Kayabet hitabınız hiçte hoş değil.

özür dilerim ama ben kırıcı olmak istemedim belkide örneğim yanlış oldu ama şüpheden dolayı muzdaribim esas konu bu

affınıza sığınrak bişey sorcak. 70 kere ya allah 70 kere ya rahman. bu şekilde mi okuyacaz. yoksa hepsini tek seferde 70 kere mi

Benim bildiğim , bir sefer de okunacak olması . Sevgili Helyusa , artık aramızda bulunmadığı için de cevap veremeyecek :(. Ama , diğer üye arkadaşlarımız da yardımcı olacaktır . Sevgiyle kalın

evet bende bırak edıyorum o ısımlerı tek tek mı okucaz yoksa bırlıkte mı bırlıkte mı ben ayrı ayrı oldugunu dusunuyorum

Anlamadım ben hepsi tek bir seferde mi yoksa hepsi yetmişer kere mi yukaraıda yazmışsınız ama ondan da birşey anlamadım ben...

Geri