"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

diger gezegenler nicin var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aeros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aeros

Kayıtlı Üye
[MVIDEO][/MVIDEO]eger ki dunya genel olarak insanlar icin yaratildiysa uranus gibi zehirli gezegenler neden blnmaktadiru

eger ki dunya genel olarak insanlar icin yaratildiysa uranus gibi zehirli gezegenler neden blnmaktadiru
Apandisit gibi sözde gereksiz gözüken bir organınız o kadar yıl insan ırkı evrim geçirse de neden vücudunuz da varsa Uranüs te gökyüzünde o yüzden vardır.Ayrıca Dünya genel olarak insan için yaratılmadı,Dünya zaten vardı ve insan dünya üzerinde yaşayabilsin diye ona uygun olarak tasarlandı.

Insanin kendi bedenide mikrop yada zehir üretebiliyor, bazi zehirlere yine zehir panzehir olur, belki bu yüzdendir o gezegenin durumu,denge icin. Benimki tabiki saadece bir fikir, bilgiye dayali degil :)

en basit bir örnek verecek olursak cekim kuvvetleryle göktaşlarını kendne cekerek dünyamıza varması engellenyr bide manyetk alan ve enerjisel faalytlerde var olmktr ayrca aklmza gelmyn ve de bilmsel olrk acklnms yda acklanmams ndnlrdn dolayıdr google amcadan sorarsan kavrayablcgn bılgılere ulasablme ımkanıda bulablrsn.

Evren zıtlıklar içinde kuruludur. La-edri' nin de söylediği gibi bu zıtlıkların birbirini dengelemesi için.

genel olarak evrende zitlik hakimdir dogru fakat tam olarak neden bunun disinda benimde buraya uygun bir sorum var insandan once neden dinazorlar vardi? insanlar o zamanda varmiydiki?

Benim vereceğim cevaplar verilmiş. :D Teşekkürler. Evrende hiç birşey sebepsiz yaratılmadı. Ayrıca Güneş sistemindeki tüm gezegenler, özellikle Jupiter koruyucu rolü vardır. Çekim gücü ile dünyaya doğru gelen meteorları kendine çekerler ve bize ulaşmasını engellerler. Uranüs en sevdiğim gezegenlerden biridir. Yamuktur ve marjinalliği, farklılığı, devrimleri, dahiliği, bilgiyi, sıradışılığı temsil eder. :D

Bende size katiliyorum,Allahin hikmeti biz bilemediklerimizi o bilir,hic birsey sebepsiz diildir.

İnsan sınırları zorlayabilmek için yaratıldı,o yüzden gezegenler onlara uzak çünkü ulaşabilmeyi başarabilsinler diye.

Gezegenlerin insan yaşamındaki etkisi , astroloji de çok detaylı anlatılıyor , enerji değişimleri vs. Diğer gezegenlerin doğduğumuz günün,saatin,dakikasına bile etkisi var . Daha bir çok şey , bilmediğimiz şey var .
Elbet bir nedeni var , boşuna hiç bir şey tesadüf değildir. Hepsinin sebebi var. Bu soruyu kendine ben niye varım diye değiştirebilirsin . Evet sen niçin varsın ? Bu soruya cevap verebiliyorsan, sorduğun soruya da cevap verebilirsin , ama net bir cevap veremeyiz diye düşünüyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri