dido06
Banlı Kullanıcı
Iyiaksamlar böyle bi bölümün olmasi cok güzel öncelkle tebriklr neyse rüyama geciyim ben yaklasik 11 sene önce babami kaybettim simdi 24 yasima gircem ve babam surekli ruyalarmda beni ziyaret eder yanliz bu ruya aylardir aklmidan cikmiyo ruyamda bir parktayiz annem ve babam bankta oturyo bende bankin arkasinda yerde onlari yanliz birakmak icin birden hava karariyor ve gece oluyo ben önume dönuyorm ve babama bakiyorm ikimzde gökyüzüne bakiyorz 5 10 tane yildizar parlak (benm gözlerim bozuk old icin gercek hayatta hic kayan yildiz göremedim )ve iclerinden biri kayiyor 3 5 saniye suryo ve kayip bitgi noktada buyuk bir havai fişek patliyo babam o anda bana gulumsuyor ve ben hemen dilek tutyorm dilegim insallh cok zengizn olurz diye bunu babmda duyuor amahemn icimden 2 dilegimide arksindan tutyorm icimden bunu babam duymuyo o duymasin diye icimden diliyorm allahim.... (gercek hayattaki sevgilim) insallh onla beraber olurum olurm ayrilmam anlaminda icimden geciyorum bunu yorumlarmisinz simdiden tesekkurler