lGeceMavisi
Kayıtlı Üye
Merhaba az once ruyamda kendimi anneannemin evinde yatak odasinda uyuyo seklinde gorurken ilk once yataga yatarken bi kopek hirlama sesi duyduk yanimdaki biriyle ama odanin icinde kopek goremedigikiz icin yattik ve uyumaya calistik ikimizdet tam uykuya dalmisken ayak ucumuzdan kopek veya kurdun saldirirkenki cikardigi hirlamalari duyduk yanimdaki cocukla birbirimize baktik ve ayni anda saldirmayi dusunduk kalk dedigimde kalk dedi bana 3 e kadar saydik ben direk yatagimdan kalktim odamin heryerine baktim disariya baktim bir sey bulamadim ama cok eminimki o kopek ben uyurken yanimda hirladi ses ruyamda olusmadi gercek hayatimdan ruyama gelen bi sesti. Ruyamda uyumadan once bi nesnelerin fotograflarini cekiyorduk kendi gozumle gorebiliyordum ama fotograflar kamerada cekilene kadar gorunmuyodu bende odamin fotograflarini cekmeye basladim ruyamdan etkilenerek ama bisey yoktu fotograflarda. Bu saatlerde hep boyle seyler oluyo bu sekilde uyaniyorum once cuceler simdide kopekler :/ bu ses cok gercekciydi