bi konu açılmıştı okuyanlar hatırlar bi rehber bide geçmişine giden şahıs..vadiye falan tırmanıyorduk..onu yapalım dedim kardeşimle..kardeşim rehber ben geçmişe giden şahıs.videoya alalım dedik,başlattık..3 dakikada tetaya ineceğime delta seviyesine inmişim seviyesine inmişim..ondan sonra olanlar dikkatimi çekti,izlediğimize göre 3 dakikadan sonra 7,27 dakika nefes almamışım.kardeşim yüzüme falan vurmuş.öldüm sanmış 7,27de bi anda sanki denizin altından çıktıktan sonra derin bi nefes alırsınya aynen öyle nefes almışım.ondan sonra kardeşime direk keskin bi sesle konuş demişim..bu yaptıklarımın zerresini hatırlamıyorum.konuşma söyle geçiyor..(A kişisi ben,B Rehber)
A:Konuş!
B:Tamam,sakin ol..şimdi nerdesin
A:boşluk.
B
ağ hayal et.Dağın en aşağındasın.keskin bi yol çiz kendine dağın %75ine geldiğinde oturak hayal et ve dinlen..(2,5 dakika ses yok)
A:tamam.
B:şimdi heryeri sis kaplasın çevreni iyi izle.1 dakika sonra gökkuşağının üstünü gör(43 saniye sonra cevap veririm)
A:gördüm.
B
nun üstüne çık ve aşağı doğru in..
A:gerçekçi ol.
B
zaman altından bi gökkuşağı hayal et ve aşağı doğru kay.(4,36 dakika sonra cevap vermişim)
A:indim.
B:nerdesin.
A
asifik'in üstünde.
B:ne Görüyorsun.
A:MU'yu.
B:Birdaha söyle?!?!?!
A:MU'yu
B:ne yapıyorsun.
A:aşağı doğru düşüyorum.tepemde kenarlarından ışık saçan ufolar görüyorum.birisi üstümden geçti.
B:başka??
A:bana doğru yaklaşıyor!
B:Ne oluyor orda.?!?!???
A:beni içeri aldılar bi tane kapıdan geçtim bana çok iyi davranıyorlar.
B:kıyafetlerin nasıl?
A:Hepsi ipekten ben kahverengi giyiyorum.Yanımdakilerde.bi yere götürüyorlar beni..
B:nereye?
A:ana odaya.
B
rası nere?
A:ufonun Kontrol edildiği yer.Parmak izimi tarattılar.bilmediğm harfler.büyük ihtimal sanskritçe(mu kıtasını araştırırken eski sanskritçeyi kullanıyorlarmış)
B:Hangi harfler?
A:...
B:uyan!
uyandıktan sonra videoyu izlediğimizde şok geçirdim sizle paylaşıyım dedim..umarım beğenirsiniz..
A:Konuş!
B:Tamam,sakin ol..şimdi nerdesin
A:boşluk.
B

A:tamam.
B:şimdi heryeri sis kaplasın çevreni iyi izle.1 dakika sonra gökkuşağının üstünü gör(43 saniye sonra cevap veririm)
A:gördüm.
B

A:gerçekçi ol.
B

A:indim.
B:nerdesin.
A

B:ne Görüyorsun.
A:MU'yu.
B:Birdaha söyle?!?!?!
A:MU'yu
B:ne yapıyorsun.
A:aşağı doğru düşüyorum.tepemde kenarlarından ışık saçan ufolar görüyorum.birisi üstümden geçti.
B:başka??
A:bana doğru yaklaşıyor!
B:Ne oluyor orda.?!?!???
A:beni içeri aldılar bi tane kapıdan geçtim bana çok iyi davranıyorlar.
B:kıyafetlerin nasıl?
A:Hepsi ipekten ben kahverengi giyiyorum.Yanımdakilerde.bi yere götürüyorlar beni..
B:nereye?
A:ana odaya.
B

A:ufonun Kontrol edildiği yer.Parmak izimi tarattılar.bilmediğm harfler.büyük ihtimal sanskritçe(mu kıtasını araştırırken eski sanskritçeyi kullanıyorlarmış)
B:Hangi harfler?
A:...
B:uyan!
uyandıktan sonra videoyu izlediğimizde şok geçirdim sizle paylaşıyım dedim..umarım beğenirsiniz..