Depresyondan Kurtulun.Dua.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnanc1

Banlı Kullanıcı
Aşagıda ki gelecek olan ayeti kerime bunalımları hafifletmek,işleri kolaylaştırmak ve sebebi bilinmeyen sıkıntılardan kurtulmak için başvurulması gereken tesirli bir manevi reçetedir.Her kim bu ayeti kerimeyi farz namazların sonunda olmak üzere ve bir Cuma gününün ikindi vaktinden başlayarak aralıksız bir hafta müddetle okumaya devam ederse. Hafta bsonunda üzerinde ki manevi sıkıntısının hafifledigini yakinen görecektir.Cenabı Hakk o kimseye her hususta kolaylık ihsan edecektir.Bahsi geçen ayeti kerime budur:
Bismillahirrahmanirrahıym* El ane haffellahü anküm ve alime enne fiyküm da’fa fe in yekün minküm mietün sabiratün yağlibü mieteyn, ve in yekün minküm elfün yağlibü elfeyni bi iznillah*vallahü meas sabiriyn.

Bu illeti eskiden yaşadığım için bu konuda konuşabilecek kadar bilgili sayıyorum kendimi. O yüzden bişeyler eklemek istiyorum.

Gerçek bir ruhsal hastalık olan depresyondan bahsediyorsanız bunun bir haftada tedavisi mümkün değildir.
Psikiatr tavsiyeli ilaçların alınmasıyla en az 6 aydan 2 yıla kadar süren devamlı
doktor kontrolünde bir süreç gerektirir.

Siz bir dua yazmışsınız,maneviyat da bu konuda destektir.
Ama çoğu depresyon hastası sağlıklı bir insan gibi düşünmez.
Hayat boş ve anlamsızdır.İntihar eyilimlidirler.
Bu hastalığı yaşadığı halde farkında olmayan kişi sayısı öyle çokmuş ki.
Kısacası dua okumayı,bu durumda olduğunu farkedebilene ne mutlu.

Son bir bilgi daha vereyim bu konuda;
sürekli ataklar şeklinde,tekrar eden bir hastalıktır.
Sonsuza kadar kurtulmak neredeyse imkansızdır.

Duanızı denerim yakın zamanda,ihtiyacım olacak yakında.

Kaynak başka bir internet sitesi.Bu tür dualarda kaynak çok önemli hiç değilse türkçe mealini yazalım arkadaşlar.

depresyon beyinde olan bir mutsuzluk hali ileri derecesi, intihar. Genelde doktorların verdiği ilaçlar bu gibi durumlarda beyinde mutluluk hormonu vererek, bu sürecte toparlanmayı sağlıyor. Aslında dua da aynı seyi yapıyor. Kendini güvende hisseden kişi, herşeyin düzeleceğine inanarak, bu hormonu psikolojik yoldan salgılanmasına neden olmakta. Bu açıdan dualar fiziki boyutta da kanıtlanmıs bir tedavi yöntemidir.
Güzel dualarınızı bekliyorum.

Geri