"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

depremi önceden hissediyorum :(

ZindaNkaLe__

Kayıtlı Üye
mrb ben kendimi bildim bileli ne zaman deprem olacak olsa o gece rüyamda görüyorum sadece ses olarak , birileri deprem oldu diyor ya da deprem olacak diyor sonra en geç ertesi gün deprem oluyor ya da duyuyorum başka bir yerde olmuş ben bu durumumu geliştirebilirmiyim.

evet bazı insanlar hissediyor hatta ben depremle ilgili bi program izlemiştim orada adam karıncalarla deneyler yapıyordu bi de adamın deneyinde bazı insanlar vardı hisleri gelişmiş onlar ne zaman kötü hissetseler adamı arıyolarmış ona göre bi çalışmaydı adamın adını hatırlasam onu bul derdim ama unuttum

aslında ben de var ya deprem olmadan 2 gün önce aklıma deprem sözcüğü geliyo şimdi farkettim acaba bend e hissediyo muyum

Arkadaşım gelmişti cd almaya annem de uyandırdı 1 saat önce beni.Yarı uyanık halimde iken bir sokakdaydım ve hiç kimse yoktu cok sessizdi.Bende o zaman hissettim depremi.

böyle ufak tefek şeyler oluyor bazen rüyamda görüyorum bazı şeyleri işaret gibi ancak ortaya çıkınca anlıyorum aa evet diyorum bu durumu ilerletmenin bir yolu yokmu acaba hislerimi daha da güçlendirmenin

Annemde biliyor deprem olacağını gözlerini kapatınca görüntü geliyormuş.Bizim bulunduğumuz yerde deprem olucaksa 7-8 saniye önce deprem olucak diye bağırıyor ve sonra sallanmaya başlıyoruz

Geri