"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Denemeli miyim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hippolyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hippolyte

Kayıtlı Üye
Üzerlik otu hakkında şöyle bir söylem var;

''Meselâ kişiye, 1 gram üzerlik (Peganum harmala) tohumu çiğnetilirse veya bunun tütsüsü o kişiye yapılırsa, serotonini parçalayan monoamin oksidaz enzimi engellenir. Böylelikle serotoninin parçalanması durdurulurken, DMT sentezi uyarılır. Kişi trans haline geçer.''

ben trans haline geçmek istiyorum benliğimden bir ancık bile olsa kurtulmak istiyorum..bu arada antidepresan ve antipsikotik de kullanıyorum bunu çiğnesem bu ilaçlarla etkileşim haline geçer mi acaba?

trans haline geçmeyi çok istiyorum..çünkü dünyayı sevmiyorum ve mutsuzluk benim alım yazım..

Üzerlik tütsüsünü bazen kullanıyorum,çiğnemedim ama çok solumuşumdur hiç transa vs geçirmedi ortam titreşimlerini temizleyip yükseltebilir.

Mao enziminden bahsetmişsin bu enzemi engelleyen ilaçlar var , eskiden antidpresan olarak çok kullanılıyordu MAOI olarak geçer,bahsettiğin etkiyi hiç duymamışam.

Meditasyon yapmayı deneyebilirsin. Alfa haline geçmek için yapabileceğin en sağlıklı şey meditasyondur. Hatta belki antidepresan gibi hapları kullanmayı bırakabilirsin bu sayede.

Merhabalar.. ben öncelikle antidepresan yada sakinleştirici almıyorum belki gerek var ama, bana sorarsanız akışına bırakın yolunca giricekdir, herşey olucağına varır sonuçda bende pek mutlu biri değilim ama, benim düşüncem böyle yinede siz bilirsiniz, Sayın:hippolyte sevgi ve ışıkla kalın

Bazı bitkiler antidepresan ilaçlarla etkileşime geçebiliyor, bu nedenle emin olmadan denemeyin, sonucu çok kötü olabilir.

Trans haline geçmek sana ne kazandıracak amacın nedir önce bunu belirlemen gerekiyor. Trans hali mutluluk veren bir şey değil, anıları hatırlayabilirsin, bil,nçaltında gezebilirsin fakat bir telkin olmadan bir şeyi değiştiremezsin, hem trans halinde iken hemde bilinçli olup kendini nasıl yönlendireceksin (Trans hali için çok fazla yöntem var hani bir madde kullanmaya gerek yok. bunun için internetten programlar inidrebilir, telkin cdlerini dinleyebilir, oto transı öğrenebilirsin)

Bilinçaltımın sırlarını öğrenmek için onunla yüzleşmek için istiyorum..çünkü inanıyorum ki;aydınlığa giden yol karanlıktan geçer...

Üzerlik otu hakkında şöyle bir söylem var;

''Meselâ kişiye, 1 gram üzerlik (Peganum harmala) tohumu çiğnetilirse veya bunun tütsüsü o kişiye yapılırsa, serotonini parçalayan monoamin oksidaz enzimi engellenir. Böylelikle serotoninin parçalanması durdurulurken, DMT sentezi uyarılır. Kişi trans haline geçer.''

ben trans haline geçmek istiyorum benliğimden bir ancık bile olsa kurtulmak istiyorum..bu arada antidepresan ve antipsikotik de kullanıyorum bunu çiğnesem bu ilaçlarla etkileşim haline geçer mi acaba?

trans haline geçmeyi çok istiyorum..çünkü dünyayı sevmiyorum ve mutsuzluk benim alım yazım..

evet üzerlik otu ile diğer bir otla kullanılımı var dmt için. ot adı vermiyorum ölümcülde olduğu için.
üzerlik rahatlama içindir bunu bilin öncelikle.
ilaç kullanımında hiçbir bitkiyi kullanmamalısınız kullanılmak isteniyorsada doktorunuzdan izin alarak kullanabilirsiniz.
ama ben sanmıyorum doktor size kullandırmayacaktır.
dünyayı şuan sevmiyor olabilirsiniz ama daha sonra çok seveceğiniz bir yerde olabilir.
ilaç tedavinize devam edin zamanla daha iyi olcaksınız o ilaçlar sizi daha iyi edicek daha güçlü bir insan olucaksınız daha az hassas olucaksınız hemen üzülmeyeceksiniz sabırlı olun ve ilaçlarnızı içmeye devam edin ederkende doktorunuza bu uzerlik fikrinizden dünyayı sevmediğinizden mutsuzluğundan bahsedin. ve ayrıca size ilaçlar hiç iyi gelmiyorsa doktorunuza bundan bahsedip ilaç değişmi isteyebilir ilaç dozu artırımı isteyebilirsiniz.
ve ilaçlarınızda annenizin ya da birinin kontrolünde alın bir müddet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri