Çok değişik bi deneyimim oldu. İsmi lazım değil bi demonla muhattap olduğumu sandım. Bu sanmaya karşılık -çok kaptırdım kendimi ve hayal gördüğümü ya da bilinç altımın oyunu olduğunu düşündüm- tekrar sigilini hem siyah bi t-shirt üstüne baskılatıp hem de gümüş bi kolye yaptırıp takıp -sandığımı sandığım zaman da aynı şekilde yapmıştım- ikinci davette ise onu sınamaya karar verdim. Yalnız ilk davetten sonra iki hafta salak gibi dolaştım ortalıkta, bütün enerjim çekilmiş gibiydi. Her neyse ikinci daveti de gerçekleştirerek herşeyden emin oldum. Resmen korkudan 3,5 atıyorum. Olay aynen şöyle gelişti rütüel mumlar tütsüler sigiller (tişört ve kolye şeklinde) ve son olarak davete icabet, sanki herşey ilkindeki gibi lusid rüya gibiydi, işte bütün bunların rüya ya da bilinç altı oyunu olmadığına kanaat getirmek için ismi lazım demondan kendisini ispatlamasını istedim ayaklı bi kadehin 3/1ini suyla doldurmamı ve içine bi tane madeni para koymamı, çırılçıplak soyunup baskılı tişötü sigil yukarı gelecek şekilde üstüne kapatmamı istedi. Bütün malzemeleri toprladım ama sanki eski drakula filmlerindeki drakulanın rahibeleri gibi adım atmadan yerde ayaklarım kayar gibi yürüyordum (umarım anlatabildim). Dediklerini yaptım, şimdi ne olacak dedim. Gir yatağına uyu üstündeki aptallığı at çok enerji sarfettin dedi. Ne anladım ben bu işten neyi ispatladın sen şimdi dedim. Ama tabi bu şekilde değil tıpkı bi kralla bi başbakanla konuş gibi konuşuyordum. Saygı sevgi ve tırsı tavan yapmıştı bende. Bana acele etme sabırlı olursan ikimiz de çok kazançlı çıkarız bu işten dedi, yeni gün başladığında olayın ciddiyetini kavrayacaksın ve sonra daha ciddi işlerle meşgul olacağız dedi. Dediğini yaptım, ve sabah uyandığımda aklımı kaçırma raddesine geldiğim o olayla karşılaştım, hiç birşey rüya değilmiş. Sigilli tişörtü kaldırdığımda kadehin içindeki suyun kıpkırmızı olduğunu gördüm. Ve davetsiz onu karşımda gördüm ben senin istediğini yaptım şimdi sen kendini ispatla dedi, dedim ben davet etmedim sizi ne işiniz var hesabı sordum, ama dehşet dibim düştü
Beni geldiğim yere geri de yönlendirmedinki dedi, ben aslında hep burdaydım sadece görünmez olmay tercih ettim dedi. Acaip isteklerde bulundu, tereddütlerim sonucunda bana fiziksel ve ruhsal zarar vermeyeceğini canımı tehdit etmeyeceğiin sözünü verdi, ondan korkmamam konusunda beni ikna etti. İsteklerini yaptım, gerçekliğine ikna oldum o da benim iyi niyetim ve dürüstlüğüm konusunda tatmin oldu.Şimdi ise ciddi konular konuşacakmışız, bana güvendiğini söyledi ama benim ona karşı güven konusunda sıkıntılarım var. Kısmen bi anlaşma yaptık, ikimizden birinin istemediği bişey konusunda birbirimizi zorlamayacağız ve isteklerimize mantıklı açıklama getireceğiz. Mantık dışı ya da maneviyat konusunda birbirimizi zora sokmayacağız falan filan çok tatlı bi anlaşma ve. ne kadar güvenmesem de sempati duydum bu varlığa, benden abuk subuk şeyler istedi ama mantığına oturtunca saygı duydum. Çok değişikti çoook. Sorularınız olursa çekinmeden sorun. Herşeyi açıktan yazmadım, ünkü henüz kendime bile itiraf edemediğim bazı durumlar var, önce kendim kabullenirsem durumu hoş olacak..