Demon Daveti Gerçektir

ecehanım

Kayıtlı Üye
Öncelikle tüm foruma sevgiler. Arkadaşlar ilk olarak dinle hiç ilgisi olmayan nerdeyse ateist seviyesinde bir insandım önceleri şuan deist sayılırım. 2018 senesinde zor bir dönemden geçiyordum üniversite sınavlarına hazırlanıyordum ailemle aram iyi değildi. Bir gün evimize benimle yaşıt bir akrabamız geldi. Akrabamız gittikten sonra sosyal medyasını karıştırmaya başladım. Bir arkadaşıyla çekilmiş fotoğrafını gördüm. Arkadaşı çok hoşuma gitti. Onu hayatıma çekmeye karar verdim. Hayatım biraz yoluna girsin diye demon daveti yapmaya karar verdim bütün cehaletimle bu tarz konular hakkında en ufak bir bilgim yoktu kulaktan dolma oradan buradan gördüğüm rütüellerle demon çağırmaya karar verdim. Böyle şeylere hiç inanmadığım için gelmeyeceğine emindim. Bir yerden bulduğum bir rütüelle çağırmaya karar verdim. Yere bir pentegram çizdim köşelerine yaktığım mumları yerleştirdim, inanmadığım için yeni mum bile almadım. Doğum günü mumu vardı evde onları yerleştirdim. İçimden bulduğum rütüeli okumaya başladım . Rütüelde demon adları vardı birde sihirli anahtarlar mı ne vardı. Rütüel süresince demonların adını söyleyip belirli metinler okuyup gelmezsen sana bu anahtarlarla eziyet edeceğim dedim. Sonra istediğim şeyi söyledim sosyal medyada adını gördüğüm çocuğun adını söyledim nerede gördüğümü söyledim. Onunla sevgili olmak istediğimi anlattım karşılığında da ruhumu veriyorum dedim. Bu ritüeli yaptığımı unuttum üniversite sınavına girdim. Bir üniversite kazandım. Üniversitenin ilk günü aynı sınıftan yakışıklı bir oğlan sürekli bana bakıyordu. Ben de ondan hoşlanmıştım. Sonra cesaretimi toplayıp yanına gidip oturdum. Yalandan dersle ilgili bir şey sordum sen biliyor musun falan dedim. Böylece sohbeti ilerlettik iyice tanıştık geldiği liseyi söyledi aa benim bir akrabamız da o lisede okudu dedim. Adı ne dedi adını söyledim o benim çok yakın arkadaşım dedi çıkarıp birlikte çekilmiş fotoğraflarını gösterdi. Şok oldum fotoğrafı görünce bu benim 2018 senesinde akrabamın sosyal medyasında gördüğüm fotoğraftı. Fotoğraftaki çocuk biraz kilo almış ben de zaten fotoğrafı 1 sene önce görüp unutmuştum. Meğer rütüel yapıp hayatıma çekmeye çalıştığım çocuğun yanına tanımadan gidip oturmuşum aynı sınıfa düşmüşüz. Biz bu çocukla birbirimize numaralarımızı verdik. Çocuk senden hoşlanıyorum falan dedi sevgili olmak istedi sevgili olduk 6 sene sevgili kaldık çok ta tatlı bir çocuk basketçi falan yakışıklı bir çocuk. Kendisi namaz kılıyormuş ben ise ateisttim. Biz bu çocukla ayrıldık. Ardından ben tuhaf şeyler yaşamaya başladım evde eşyalar kendi kendine devrilmeye hareket etmeye başladı. Ailem falan da görüyordu. Hep yer çekimi falan dedik. Geçiştirdik ama ben o ritüelle demon falan değilsede parazit bir varlığa kapı açtığımı düşünüyorum ya da cine falan. Bir jeresinde rüyada simsiyah yüzü olmayan siyah kapşonlu bir çarşaf giymiş kırmızı gözlü cüce sayılabilecek bembeyaz dişli bir canlı gördüm. Gelecekte geçireceğim küçük bir kazanın ortasında bana bakıp gülüyordu. Bu kazada birkaç ay sonra yaşandı. Sonra bu davet işlerine tövbe ettim. Şimdi tanrıya inanıyorum. Hala hayatımda olumsuzluklar devam ediyor bir rukyeciye falan gitmeyi düşünüyorum bu parazit varlıklardan kurtulmak için ritüel rune vs var mı koluma falan çizebileceğim nasıl etkinleştireceğimi de anlatırsanız sevinirim bu konularda çok bilgisizim. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim hepinize sevgiler.

• Şaşırdım
Tepkiler: nix
Merhaba konuyu baştan sona okudum işlem başarılı olmuş cin ve demon aynı şey literatürde işlem pagan işlemi zehir ;pan zehirle olur ,yani demon işlemi pagan Havvas olurmu çağırdınız metafizik havvasta karşılığını bilen varmı karışık olmaz zannımca hiç bişey yapamıyorsanız o çağırdınız varlık için kurban kestirin hayatıma karşılık bunu sana adıyorum deyin bir sene gecikmeli olması oda ilginç geldi işlem niye bu kadar geç tuttu geçmiş olsun.

Sizin bildiğiniz rune var mı? Sitede okudum bir arkadaş bununla kurtulmuş. Bir de evlenirsek ruhumu vereceğim dedim sonra evlenmekten vazgeçtim😅

Sizin bildiğiniz rune var mı? Sitede okudum bir arkadaş bununla kurtulmuş. Bir de evlenirsek ruhumu vereceğim dedim sonra evlenmekten vazgeçtim😅
Bir anlık hırs 😁heves belki formda işlem için demon gönderme işlemleri var formda sembol konuları var olması lazımdı inceleyin mutlaka bulursunuz bu formda çok iyi metafizik üstadların açtığı konular var çözüm bulursunuz.

Geri