blackvillain
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben bundan 4 sene önce demon çağırmıştım. Küçüktüm o zamanlar, annemle babam çok büyük kavgalar ediyordu, ben de dua ediyordum bitmesi için ama devam ediyordu kavgaları. Ben de şeytandan yardım istemeyi düşündüm, şeytan çağırma diye yazdığımda bayağı altlarda demon çağırma çıktı, duası falan vardı. Bir de demonların özellikleri ve nasıl cağıralacağını da söylüyordu. Ama ben korktuğum için öğleden sonra saat 2 de hava günlük güneşlikken odamın kapısını bile kapatmadan duayı bir kağıda yazdım ve Balam’ı çağırdım. Hiç bir şey olmadı, buna 1 hafta devam ettim sabahları sonra bir gün rüyamda -o kadar gercekçiydi ki- o duayı okurken sarı uzun saçlı bir kız vardı yanımda, bir anda onun içine girdi, kırmızı gözleri vardı, boğuk bir sesle konuşmaya başladı. İlk sözü; beni seviyor musun oldu. Şaşırmıştım ve sanki gerçekten uyumuyordum, düşünerek, hissederek cevap veriyordum. Önce bilmiyorum dedim sonra seviyorum dedim. Birlikte benim okuluma gittik, orada benim en yakın arkadaşıma kolunu attı beraber geziyorlardı. Arkadaşıma onunla gezme, o kötü birisi dedim. Döndü bana hayır çok iyi dedi. Demon da değişik bir biçimde sırıttı, sonra evimize geldik. Salondaydık ama ne pencere vardı ne de kapı bana benden ne istiyorsun diye sordu ve uyandım. Kan ter içinde kalmışım. Hemen rüyada şeytan çağırmak yazdım nete, en üstte demon çağırmayın çıktı, bazı insanların bu varlıklarla iletişimi güçlü, enerjisi yüksek olabiliyormuş. Bunun için demon anlaşma için uykuyu seçiyormuş. Bu doğru mu bana gerçekten gelmiş midir yoksa ben çok çağırdığım için bilinç altının bir oyunu mu? Bir de ben bu sene de denedim olmuyor, Paimonu çağırmak istiyorum. Bana yardım eder misiniz, şimdiden teşekkürler.