lGeceMavisi
Kayıtlı Üye
"ben bu olayi daha once yasadim" dedigimiz dejavu anlarin kaynagi nereden geliyor sizce? Ben eskiden kucukken dejavu yasadigimda sanki eskiden yasamisimda ölmusum ve hayatim bi tekrar dongusune baglanmis ve ara ara hatirliyorum diye dusunuyordum. Ama simdi dejavu yasadigim da daha once gordugum ruyami hatirliyorum bu sefer " ben bunu ruyamda gormustum" diyorum. Hatta devaminda bi iki saniye sonrasinda olacaklari da bazen animsiyorum ve an an yasiyorum.
Gecenlerde gecenin bi yarisi uyandim bi anda gozumu actim hizlica ve gordugum seyi hatirlamaya calistim ama hatirlayamadim. Bi yandanda bi kac ay sonra olacak olan dejavumu gordugumu dusunuyordum cok emin bi sekilde uyandim bundan ama ne gordugumu uyandiktan hemen sonra bile hatirlamadim.
Siz dejavuyu nasil hatirliyorsunuz? Sizce ruyalarimizda mi goruyoruz?
Gecenlerde gecenin bi yarisi uyandim bi anda gozumu actim hizlica ve gordugum seyi hatirlamaya calistim ama hatirlayamadim. Bi yandanda bi kac ay sonra olacak olan dejavumu gordugumu dusunuyordum cok emin bi sekilde uyandim bundan ama ne gordugumu uyandiktan hemen sonra bile hatirlamadim.
Siz dejavuyu nasil hatirliyorsunuz? Sizce ruyalarimizda mi goruyoruz?