"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Değerli Kayıp Taş?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nimet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nimet

Kayıtlı Üye
Merhaba Sevgili Gizli Mabet Üyeleri ve Yöneticileri...

Birkaç gün önce yüzüğümün çok değerli taşını kaybettim. Reiki enerjisi kullanıyorum. Meleklerle çalışıyorum. Fakat bu konuda yardım alamadım. Bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan yardım ya da öneri bekliyorum. Teşekkürler.

Başka yarı değerli veya değerli bir taşınız varsa onu sarkaç olarak programlayıp(kristal kuvarsı öneririm) kaybettiğiniz taşınızı bulmada ondan yardım isteyebilirsiniz. Taşların sarkaç olarak kullanımı ile ilgili sitemizde kaynak mevcuttur. Başarılar :)

çk teşekürler ancak kristal kuvartz yerine ametist pandülü var. vee koskocaman bahçede nasıl aramalıyım ?

Ev olduğunu düşünmüştüm ama :) şöyle yapın o zaman;

İlk bahçeyi bölümlere ayırıp hangi bölümde olduğunu taşa sorular sorarak bulun, daha sonra onun yönlendirmesinde ki yeri pandülle tarayın. Tabi biliyorsunuzdur bu sorularda zihni tamamen boşaltmak lazım.

sayın bendekiben sizden cevap bekliyorum ayrıca siteden pandülle ilgili bilgiyi göremedim

anladım çok teşekkürler inanın kitlendim kafam çalışmaz oldu.ametit pandülüm yeterlimi reikide kullanıyordum .pandül yetersizse beyaz kuartzımı nasıl kodlamalıyım .harikasınız cevap bekliyorum

Cevabımı görmediniz sanırım .Tekrar aktarıyorum Pandülle ilgili de size aşağıdaki linki veriyorum.

Ev olduğunu düşünmüştüm ama :) şöyle yapın o zaman;

İlk bahçeyi bölümlere ayırıp hangi bölümde olduğunu taşa sorular sorarak bulun, daha sonra onun yönlendirmesinde ki yeri pandülle tarayın. Tabi biliyorsunuzdur bu sorularda zihni tamamen boşaltmak lazım.

http://www.gizlimabet.com/threads/18980-Sarkaç-(Pandül)-Arındırma-ve-Programlanması

çok teşekkür ediyorum .yanlız ametist pandulumu kullanıp kulllanmama soruma cevap alamadım

anladım çok teşekkür ederim .yanlız cin çağıran bi hoca taşın kutsal olup korunduğunu söyledi ne yapmalıyım?ayrıca 60 sene önce annem tuvalete düşürdü ve oradan çıkarttı sanırım yine gelecek bu taş geniş bi bilgi verseniz çk üzgünüm

anladım çok teşekkür ederim .yanlız cin çağıran bi hoca taşın kutsal olup korunduğunu söyledi ne yapmalıyım?ayrıca 60 sene önce annem tuvalete düşürdü ve oradan çıkarttı sanırım yine gelecek bu taş geniş bi bilgi verseniz çk üzgünüm

Ne demek istediğinizi anlayamadım. Taşların kendine has güçleri vardır evet kutsal olup olmadığını bilmem tabi.

Yüzüğünüzde monteli bir taş var ve siz onu kayıp ettiniz doğrumu ? Ve bu taşın kutsal olduğunu ,hocanın cinler tarafından korunduğunu mu ? :) İlginç.Yüzüğün farklı bir hikayesi yoksa eğer hocanın dediğine inanmazdım .Tabi bu benim fikrim.

vallahi sanırım korunup ve cinlerin götürdüğünü söyledi ve sadece annenne ait dedi.çk teşekkür ediyorum alakanıza

evet yüzük kaldı taşı düştü taşın kutsal ve korunduğunu söylüyor.

Tuhafmış gerçekten. Acaba maji uygulamalarında kullanılan bir taş mıydı? Tabii bu tarz uygulamalarda yarı değerli taşların enerjilerinden yararlanılabiliyor mu bilmiyorum ama belki de daha önce kullanan kişinin bir tercihiydi. Korunuyor deyince o geldi aklıma.

Başka yarı değerli veya değerli bir taşınız varsa onu sarkaç olarak programlayıp(kristal kuvarsı öneririm) kaybettiğiniz taşınızı bulmada ondan yardım isteyebilirsiniz. Taşların sarkaç olarak kullanımı ile ilgili sitemizde kaynak mevcuttur. Başarılar :)

Quartz kova burcu olarak benim uğurlu taşım aslında severimde Quartz ı..

Taş evin içinde olabilir mi diye düşündüm, bahçede kaybolduğunu farkettiyseniz, orada düşmüş olabileceğini düşünüyorsunuzdur belki. Muhtemelen küçük bir taştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri