han__ozan
Banlı Kullanıcı
yeryüzünde ki defineleri cinler korur mu ya da cinler definelerin yerini insana gösterebilir mi definelerin üstüne yapılan büyüler neden çoğu zaman çözülemiyor...yeryüzünün en büyük hazineleri mehdi gelene kadar cinlere emanet edilmiş ve onlardan söz alınmış mehdi gelince dünyaya hükmedince cinler hepsini çıkartıcakmış böyle deniyor ve bu tür şeylerde fazlasıyla cin le alakalı hikayeler mevcut ama bunların yalan ya da safsata olduğuna inanmıyorum çünkü bizzat olayı kendim yaşadım burda olayı anlatmıcam ...ama bakıyorum ve araştırıyorum bu işe yıllarını vermiş biri olarak dünyanın heryerinde büyük defineler muazzam eserler çıkarılıyor..bu ülke asırlarca medeniyetlere ev sahipliği yaptı eminim altında nice şaheserler yatıyordur fakat gel gör ki hiçbiri günyüzüne çıkmadı neyse fazla uzatmim sorum üstte yazdığım gibi cinler hazineyi koruyabilirmi ya da yerinin gösterebilirmi ya da yerini değiştirebilirmi ve definenin üstüne yapılan büyüler nasıl bozulut bunlar ne derece etkilidir bunları merak ediyorum yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar..... :devil2: