"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dedemin kolundaki harfler ne anlama geliyor bilen var mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan misara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

misara

Banlı Kullanıcı
Merhabalar arkadaşlar dedemin kolunda belirsiz belirsiz yaralar çıkıyordu ilk baş doktora göründü doktor krem verip yolladı.Sonra bizim mahallede değişik korkutucu bi evde kalan hoca var ona gitti ve koluna değişik değişik bişeyler yazdı ertesi gün hergün çıkan yaralar çıkmamaya başladı şok olduk hepimiz bu bi çeşit büyü ola bilir mi?

Ekli dosyayı görüntüle 5626

Büyük ihtimal bir Havas majisidir(büyüsü).Yara gibi seylerin oluşmaması için yapılan bir uygulama olabilir
Şekiller arapçaya benziyor.Keşke anlatmasaydınız ve gödtermeseydiniz.Etkisi kalkabilir.

Anlatmadan önce hoca dedeme sakın abdest alma dedi bi kaç gün alırsan tekrardan devam edicek dedi dedem abdest aldı yaraları tekrardan çıkmaya başladı gerçekten çok ilginç bu da bi başka açıdan resmini çektiğim bi fotoraf

Ekli dosyayı görüntüle 5627

Anlatmadan önce hoca dedeme sakın abdest alma dedi bi kaç gün alırsan tekrardan devam edicek dedi dedem abdest aldı yaraları tekrardan çıkmaya başladı gerçekten çok ilginç bu da bi başka açıdan resmini çektiğim bi fotoraf

Ekli dosyayı görüntüle 5627

Keşke o kişinin dediğini yapsaydınız.Yani dedeniz o denileni yapsaydı.Çare bulmak için gitmişsiniz ama denileni yapmamışsınız.
Dediğim gibi büyük ihtimal bir Havas majisi yapmış.Şifa amaçlı.Ama anlatıldığı için ve denilen yapılmadığı için büyü etkili olmamış.

Keşke o kişinin dediğini yapsaydınız.Yani dedeniz o denileni yapsaydı.Çare bulmak için gitmişsiniz ama denileni yapmamışsınız.
Dediğim gibi büyük ihtimal bir Havas majisi yapmış.Şifa amaçlı.Ama anlatıldığı için ve denilen yapılmadığı için büyü etkili olmamış.

Çok teşekkür ederim sevgili Tai chi Chuan Şimdi dedem tekrardan sorsa yaptırsa tekrardan işe yarar mı ?

Çok teşekkür ederim sevgili Tai chi Chuan Şimdi dedem tekrardan sorsa yaptırsa tekrardan işe yarar mı ?

Onu ben bilemem işe yarayabilir belki ama onu uygulamayı yapan kişiye sormalısınız. Ve uygulamayla ilgili daha çok bilgi öğrenin.

Not: Yapılan uygulamaları bundan sonra hiç kimseye anlatmayın eğer her hangi yaptırdığınız bir uygulama büyük bir sorun oluşturursa Syn.Urum ve Yule mesaj atın,bakım yaptırın. :)

Sevgiyle Kalın. :)

Onu ben bilemem işe yarayabilir belki ama onu uygulamayı yapan kişiye sormalısınız. Ve uygulamayla ilgili daha çok bilgi öğrenin.

Not: Yapılan uygulamaları bundan sonra hiç kimseye anlatmayın eğer her hangi yaptırdığınız bir uygulama büyük bir sorun oluşturursa Syn.Urum ve Yule mesaj atın,bakım yaptırın. :)

Sevgiyle Kalın. :)
Tai Chi Chuana Katılıyorum Kimseye Bahsetmeyiniz Ve Dediklerini Yapsaydınız Olabilirdi Belki

Merakıma yenik düştüm.zaten bende bundan sonra paylaşmıcam yada bilgeli kişilere özel mesaj atıcam Teşekkürler

Bu bir temre duası türk kültüründe de sık sık yaptırılan ve sonuca ulaşılan duadır.Ama hocanın dediklerini harfiyen uygulamanız gerekir.Çevremde de bu şekilde yaralarını çizdirip okutturan ve birdaha çıkmayan çok vaka gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri