"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daha önce attığım bir desteyi tekrar alabilir miyim?

Koalabebek

Kayıtlı Üye
Saçma gelse de sormasam icim rahat etmezdi. Bi kac yıl önce büyülü kehanet destesi almıştık arkadaşımla. O gece cok korktuk ve bi ablamiza sorduk napalim diye. O da dualar okuyarak nehire birakin dedi. Biz de öyle yaptık. Ama ben suan o desteyi tekrar edinmek istiyorum. Almali miyim yoksa o desteyi kullanmamali miyim? Teşekkür ederim ?

Açıkçası ben değil de arkadaşım korktu. Bir yüz gördüğünü iddia etti ben baksam da göremedim. Ama haliyle o böyle deyince insan panikliyor :D
Açıkçası ben değil de arkadaşım korktu. Bir yüz gördüğünü iddia etti ben baksam da göremedim. Ama haliyle o böyle deyince insan panikliyor :D
Panikleyecek bir şey Yok içinizden almak geliyorsa kartlarla uyuşan bir enerjiniz var demektir .korkmayın ayol

Bu kartların cinlerle alakası var mı ?yoksa enerjisel cevap mı veriyorlar
Eşya, her şey gibi kendi halinde bir cisimken biz ona niyetimizle bir enerji yükleriz.

Allah ın sevmediği her işi Allah ı sevmeyenler sever.
Dolayısıyla en başta büyü, sihir, kehanet, fal ve bilumum her türlü günah cinlere kapı aralayacaktır.
Bu kaçınılmazdır.

Saçma gelse de sormasam icim rahat etmezdi. Bi kac yıl önce büyülü kehanet destesi almıştık arkadaşımla. O gece cok korktuk ve bi ablamiza sorduk napalim diye. O da dualar okuyarak nehire birakin dedi. Biz de öyle yaptık. Ama ben suan o desteyi tekrar edinmek istiyorum. Almali miyim yoksa o desteyi kullanmamali miyim? Teşekkür ederim ?
icinizden ne geliyorsa onu yapin.
Merak etmeyin ugrasaklari varsa, bu konular ile hic alakasizken bile gelip bulurlar; yoksa da, ne kadar deste alsaniz da nafile.
Bir de, korkmayin!

Altından kalkabilir miyim,bilmiyorum zor bir deste olduğunu okumuştum :)
Guzeldir peri tarotu ama yinede icinizden ne geliyorsa onu yapin.
Suslu kelimelerle, hos profil fotolari ile size " sunu yap, bunu yap" diye yazan kimseyi kaale almayin, siz danismis bile olsaniz. Amonim hesaplarin gercek hayatt ki bilgi tecrubelerini ve hatta niyetlerini bilemezsiniz.
Ortalik kendini oldugundan cok birikimli gostermeye calisan cahil kayniyor.
En buyuk yol gostericiniz ic sesiniz olsun, onu dinlemeyi ogrendikten sonra gerisi bos.
Sevgi ve isikla...

Geri