"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cüzdanda, poşetin içinde toprak bulduk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan morica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

morica

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili arkadaşlar. Annem cüzdanını boşaltırken, tesadüfen bir bölmesinde; poşete bağlanmış bir halde beyaz toprak bulduk. Daha önce başımıza böyle bir şey gelmediği için hem çok korktuk, hem de nereye soracağımızı bilemedik. Daha önce de dolabın arkasından siyah bir sabun çıkmıştı. Arkadaşlar, herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen cevaplayabilir mi?

Evet ben de böyle bir şey okumuştum sevgili Curius ama yine de bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Cüzdanda olmasa Ayrıma büyüsü derdim lakin cüzdanda olması ve beyaz renkte olması şüphelendirdi... Siyah sabunda karbo sabunudur ve çok yararlıdır büyü amaçlı konulduğunu sanmıyorum çünkü sabun büyüsü yapılmış olsaydı çoktan anlamış olmanız lazımdı :)

Cüzdanda olmasa Ayrıma büyüsü derdim lakin cüzdanda olması ve beyaz renkte olması şüphelendirdi... Siyah sabunda karbo sabunudur ve çok yararlıdır büyü amaçlı konulduğunu sanmıyorum çünkü sabun büyüsü yapılmış olsaydı çoktan anlamış olmanız lazımdı :)
Sabun erimesi açısından mı?

hayır tabir-i caizse evde olan olaylardan zaten az çok anlamaları gerekirdir neyin büyü olup olmadığını. Ama sabun kimsenin görülmeyeceği bir yere saklanmış büyük ihtimalle aile büyüklerinden biri şifa ve sağlık için koymuştur.

Ölü toprağı rahatsızlık verir huzur kaçırır daha niceleri . Akarsuya yda denize atıp arkanıza bakmadan uzaklaşın

Bazıları bolluk bereket açısından cüzdanlarına toprak koyuyor. Karınca toprağı falan

Geri