Öncelikle durumu şöyle bir analiz etmek isterim kendimce;
Bir insanla cinsel olarak ilişkiye girdiğiniz zaman ki -enerjsel olarak zayısanız- onunla bağ kurmuş olursunuz ve bu enerji bağı 7 yıl süre sizin hayatınızda olur. Aklınızdan çıkaramadığınıza göre ciddi bir bağ oluşmuş ve bu durum teyitlenmiş.
Bu çok normaldir. Bir insanla aynı frekans seviyesinde olduğumuz zaman ona inanılmaz bir çekim duyarız. Bir başka ihtimalle belki de ruhsal alem de bir tanışıklık hasıl olmuş olabilir. Yani çekim gayet normal.
İnsanlar çoğu zaman kalben bir şeye bağlandıklarında, sevdiklerinde onun genellikle çirkin ve tiksindirici yanını görmez. Aksi olsaydı evlilikler 1 sene içerisinde boşanmayla sonuçlanırdı. Hatta ego sebebiyle bizi üzen, kıran,inciten insanlara daha da büyük bir bağlılık duyarız.Ki özetle yaşadığınız bu durum da çok normal.

derler, olmasa da var derler, herkese bu kadar güvenmeyin. Ben bu zamana kadar sen de hiçbir şey yok diyenine çok nadir rast geldim. O da tabiki işinin ehliyse. Hadi diyelim ki Muskalar yazılmış, büyüler yapılmış, bu kız seni neden aldatsın? Madem bu kadar emek vermiş büyü yaptıracak kadar sevmiş, neden ihanet etsin -kafayı yemiş olmalı- çünkü senin için maddi manevi efor sarfetmiş ki, insanlar böylesine emek verdiği birini bir çırpıda silip atamaz, muhtemelen seninle şuan evlilik planları kuruyor olmalıydı.
Bu da gayet normal, sevgilinden gördüğün ihanet nedeniyle, enerjin çalındı, sömürüldü ve enerji seviyen düştü ve hiçbir şeyden zevk alamıyorsun, kafayı sürekli ilişkine yorduğun için, karşındakini besliyorsun, sen çöktükçe o daha güçlü hale geliyor, talipleri çoğalıyor, kısmeti açılıyor. çünkü senin enerjinden besleniyor. Sen de ise durum tam tersi oluyor. Enerji düşüklüğü yaşadığın için karşına gelen fırsatlar geri tepmeye başlıyor yahut sen bunları göremiyorsun, bereketsizlik, negatiflik hasıl oluyor.,
Gayet tabi tarif edebilir, tarif etmesi onun alim olduğunu göstermez, sende büyü olduğunu hiç göstermez. Bazı imnsanların algıları açıktır bazıları da varlıklar sayesinde her türlü bilgiyi edinebilir. Ki günümüzde hoca diye geçinenlerin çoğunun -sözüm meclisten dışarı- sahip olduğu tek yetenek görebilmek.
Kendi şahsi kanaatim; sizde büyü yok. Zaten sadece bunlara bakılarak sizde büyü var ya da yok diye kimse net bir şey söyleyemez. İşin ehli birine bakım yaptırmak gerekir.
Tavsiye olarak da o şahısla aranızdaki bağı tamamen koparmanızı ve kendinizi manevi anlamda güçlendirmenizi söyleyebilirim.
Geçmiş olsun diyorum.
Umarım bir an evvel atlatırsınız.