volkan1252
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda yeniyim. Başımda çok kötü bir sorun var, umarım bir yardım çıkabilir buradan. Sorunum şu ; Annem evet yanlış okumadınız, annem normal bir insan değil. 5 senedir ben ,abim , babam ,tüm akrabalar, komşular anneme küfür ediyorlarmış, özellikle en kötü benmişim. Arkadaşlarıma gece 1 gibi apartmanın önüne çağırıp, anneme sövdürüyormuşum. Hatta bize 5 km uzaklıkta oturan nişanlım bile gece 1 gibi dışarıdan anneme sövüyormuş. 5 senedir illallah ettim, bıktım bunaldım. Asla muayene olmuyor, asla kabullenmiyor. Kuran'ı Kerim üzerine el bassam bile, gözünün önünde sen Allahsızsın basarsın diyor. Hele de bir bağırması var, 3 saat boyunca kesintisiz, tüm gücüyle, bağırır şekilde bir şeyler anlatıyor.Mesela yanında oturup televizyon izliyorum, hem de telefondan nişanlıma mesaj atıyorum, suratıma bakıyor, suratın neden değişti diyor, kaşın gözün oynuyor diyor. Telefondan bana küfür mü ettiriyorsun o kıza diyor. Yani nişanlım bana attığı mesajda, küfür içerikli mesaj atıyormuş, telefonumda yaptığım şeyi de görmüyor. Bazen o kadar üstüme geliyor ki ya kendimi balkondan aşağıya atacağım ya da onu öldüreceğim başka çare bırakmıyor. Kısa kesiyorum daha da çok ilginç olayları var. Annemin annesi ve 3 ablası delirmiş ve şu an benim teyzem var bildiğiniz deli. Ailesinde irsi bir durum. Ne yapmam lazım arkadaşlar, bu konuda bana yardımlarınızı bekliyorum.
Bir husus daha var, annem 50 yaşında ve o kadar süslü ki anlatamam. Genç kızlar gibi giyiniyor dışarıdan bakılınca asla böyle bir kadın olduğu anlaşılmıyor, işin garip kısmı da bu zaten.
Bir husus daha var, annem 50 yaşında ve o kadar süslü ki anlatamam. Genç kızlar gibi giyiniyor dışarıdan bakılınca asla böyle bir kadın olduğu anlaşılmıyor, işin garip kısmı da bu zaten.