hadess
Kayıtlı Üye
öncelikle merhaba gizlimabet üyeleri benim adım ***** bir kaç gündür bu siteyi dolanıyorum bugün üyeliğim aktifleştiridi gelir gelmez konu açmış oldum yetkililerden özür diliyorum şimdiden
benim bir sorum olacak lakin sizden istediğim sadece ama sadece bilen kişilerin cevablaması olacak şimdiden teşekkür ederim
sorum şu ben aşağı yukarı 5 yıl önce farkettim bu yeteneğimi zihin okumak sevgilim vardı o dönem aklından geçenleri okuyabiliyordum çat pat hani kalp kalbe karşı meselesi diodrduk da değil işte
daha sonraları telden aradığımda aklındakileri okuyabiliyordum nadirde olsa sonra bunu geliştirmek istedim lakin daha çok suçlu insanar nasıl desem size şimdi mesela eşini aldatan bayanlar ve birşeyler karıştırdığından emin olduğum kişiler üzerinde etkili oluyor ama neden ve nasıl hala bilemiyorum kontrol edemiyorum bu zihin okumayı karşımdaki kişiye dikkat kesilince bir kaç saniyelik düşüncelerini görebiliyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba bu bir yetenekmi yoksa tamamen rastlantımı yetenekse nasıl anlayacağım nasıl kontrol edebilirim bu gücü ben ailemde deniyorum ama başaramıyurm akrabalar kuzenler arasında da olmuyor ne kadar dikket kesilsemde olmuyor illa bir tür gizli suçları olanlarda bir kaç saniyeliğine okuyabiliyorum okadar bu işi bilenlerden yardım istiyorum bu konuda cevablar için şimdiden teşekkür ederim herkese
benim bir sorum olacak lakin sizden istediğim sadece ama sadece bilen kişilerin cevablaması olacak şimdiden teşekkür ederim
sorum şu ben aşağı yukarı 5 yıl önce farkettim bu yeteneğimi zihin okumak sevgilim vardı o dönem aklından geçenleri okuyabiliyordum çat pat hani kalp kalbe karşı meselesi diodrduk da değil işte