çok ilginç yorumlarmısınız

melek_23

Kayıtlı Üye
merhaba benim gördüğüm rüya biraz karışık ama aklımda kaldığı kadarıyla size anlatacağım. rüyamda annemle bir yere gidiyoruz kayalıklar dağ gibi bir yerler var iki büyük kayanın arasından geçiyoruz annemle ama o diğer tarafından geçiyor benim geçtiğim yerden değil ve bi bakıyorum tam ortada bir kuyu var ve annem buraya düşüyor o an elimi uzatıyorum ve annemi yakalayıp yukarı doğru çekiyorum. sonra yolumuza devam ediyoruz bir uçurumun kenarına geliyoruz benim sırtımda bir de çanta var. yolumuz kesilmiş gibi birşey oluyor mağara gibi birşey var uçurumun ilerisinde havada bulut gibi bişeyin üstünde oturmuş bir kız var üzerinde beyaz bir elbise var ağladığını görüyorum yardım istiyor ve onun sayesinde ordani çıkabileceğimizi söyüyor bana bende uçurumdan ona doğru yürüyorumhavada düşmüyorum onu ordan alıp mağaranın olduğu tarafa getiriyorum. sonra bi şekilde annemle onun ordan çıkmasını sağlıyorum tam bende onlarla gidecekken benim cin diye düşündüğüm bazı varlıklar belirmeye başlıyor ben saldırıyorlar.bir tanesinin elinde keskin bıçak gibi birşey beliriyor ve bunu bana fırlatıyor ve koluma değerek yanmasını sağlıyor. sonra birden o bıçak gibi olan şey ve kolumda yanık geçiyor ama çok canım yanmıştı gerçek gibiydi. çantamda kuran-ı kerim oldunu farkedip onu çıkarıp göğsüme dayayıp dua okumaya başlıyorum biteceğini sanıyordum ama dua okumama rağmen içimden geçmeye başladılar. sonra uyandım ama sanki o geçişleri çok gerçekçiydi çok değişik bir his vermşti bana uyandığımda bile etkisi hala üstümdeydi.

bazen rüyalarımda cinlerle uğraşmak zorunda kalıyorum neden olduğunu bilmiyorum önceleri her gün görüyordum ama bu aralar bayağı azaldı. ve rüya görmediğim bir günüm bile yok. yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Rosenna

Kayıtlı Üye
senin rüyani söyle bir sekilde yorumlayabilirim: sen ve annen yakin bir zamanda (veya simdi) zor dönemler yasiyorsunuz. ve sen anneni o zor günlerden kurtariyorsun.

Kar

Elit Üye
Sitemizde rüya yorumlarını sadece Kent yapmaktadır.Yetkili o dur.Site kurallarını dikkatlli okuyalım lütfen.Yönetim tarafından yetkilendirilmemiş olanların yorum yapması yasakdır.

Rosenna

Kayıtlı Üye
bilmiyordum! kusura bakmayin lütfen. selamlar.