"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok ilginç bir durumdayım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lorda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lorda

Kayıtlı Üye
Merhabalar , arkadaşlar hepinize merhaba bi konu hakkında sorum olcaktı. Dün başıma bi olay geldi Bu parapiskolji olayını benim bir yakın arkadaşım var onunla beraber oldukmu yapıyoruz evlere dağılıncada lucid yapmaya çalışıyoruz yapamıyoruz o ayrı bi konu , ama benim asıl demek istedğim bu değil .

Dün o bahsettiğim arkadaşımla cafede tavlada zarları atarken kaç geleceğini tahmin ediyoruz sırayla ve tahminler ikimizinde %93 tutuyor bu zar olayı hangi yetenek ve en önemliside orada biraz zaman geçirdikten sonra ben uzakta farklı bi odadaki birinin seslerini konuşmasını duymaya kitlenmeye çalıştım duru işitiyi deneyeyim diye , zorladım zorladım kulağımda bi tıkanma ve çınlama oldu , daha sonra sanırım transa geçtim etraf ilginçleşti cafeden çıktık birde ne göreyim " GÖRÜŞ AÇIM GENİŞLEDİ VE GÖREBİLDİĞİM ALANLARIN EN İNCE AYRINTISINA KADAR NE OLDUĞUNU Hangi DALIN KIPIRDADIĞINI FARK EDİYORDUM ÇEVREM ÇOK NET OLMUŞTU O AN." sonra bu uyuyana kadar sürdü bu sabah uyandığımda herşey yolundaydı . Sİzce değerli arkadaşlar bunlar nedir neyi gösterir yardımcı olursanız çopk sevinirim . Teşekkürler iyi çalışmalar .

uzaktan görü diye bişey okumuştum ilgisi olabilir.kelimeyi araştır ve baya ilginç geldi gerçekten .. ayrıca hislerini geliştrmek için çeşitli uygulamalar forumda mevcut.. onları okuyabilirsin iyice araştır... daha bu gün üye olmuşsun ..aramıza hoşgeldin.. umarım burda iyi vakit geçirirsin :)

iyi forumlar :)
sevgi ve ışıkla kal sevgili dostum :)

İlginiz ve nezeketinizden dolayı hayran kaldım , hoşbuldum çok teşekkür ederim eyvallah :)

Aynen bende arkadaşımlayken durugörü ve telekinezi yapabiliorum. Fakat tekken hiçbirşey olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri